Ahoj lidi, chci se zeptat, je velký rozdíl ve výkonu v těchto motorizacích v E46. Jedná se o M52 (2.0i 110kw) a M54 (2.2i 125kw). Slyšel jsem, že M54 ztrácejí výkon oproti M52 a taky od někoho že je to docela rozdíl ve výkonu. Máte nějaké zkušenosti? Nevíte proč M52 110kw sedan je v serii lehčí než coupe v M54 125kw?
A jo taky je vlastně M52TU v E46 atd.
No tak snad je M54 aspoň lehčí, jinak nevidím nějakou výhodu. S tím olejem spíš nevýhodu, podobně jako u nových N52.
No hoši já samozřejmě myslím M52BTU20, což je v E46 double vanos. Jen mě zajímalo, jestli to jede stejně. Od někoho jsem slyšel, že motor M54 je postižený eko normou nebo co a že to jede stejně jak M52 po těch letech a od někoho jsem zase slyšel něco jinýho.
No jelikož M52 má mít 110kw/190nm a M54 125kw/210nm, tak by měla jet ta M54 lépe a to nehledně na eko normu, protože ten výkon museli v továrně naměřit už s eko blbincema... rozhodující bude tedy asi skutečný stav motorů (lambdy, katy, svíčky možná tam bude hrát rol i zajebaný sání, tlaky ve válcích)
Nevím co je na tom pravdy, ale četl jsem, že M54 má hliníkovej blok s tenkýma stěnama válců a tedy je dost náchylnej na provozní teploty.. a prý pokud stydenýmu motoru nakládáte tak ta rapidní změna teploty zdeformuje tu tenkou stěnu válců a tím pádem pístní kroužek netěšní tak jak by měl a do válců proníká olej a proto se o M54 říká, že žerou tolik olej. Prý se to dá částečně zaplácnout použiím hustějšího oleje.
Ale jak říkám, někde jsem to četl a pomyslel jsem si, že to dává docela smysl...
Porovnat na brzdě leda konkrétní kusy, ale tak filozofií výrobců je přece vyvinout výkonější motor než předchozí generace. Z nuly na sto a pružný zrychlení se udává lepší no.