prodám na náhradní díly e46 2004 320d 110kw automat, najeto 192xxx černý combi, motor zaklepal na klice, jinak vše je v tom nejlepším stavu, žádný škrábanec, prasklina, prostě super stav, až na kapotě je trochu koroze (zevnitř... můžu vyfotit) kola originál bmw R16 žádná prasklina, škrábanec (4 kusy) + nový zimní pneu. je tam nový turbo a brzdy (najeto 1000km+-) a repas automat převodovka (najeto 8000km+-) a repas vstřiky (najeto 1700km+-). Výbava : celokůže, vyhřávaný sedačky, multifunkční volant, tempomat, vyhřívaný zadní, abs, esp, asr, automatická klima, el.okna, zrcátka, venkovní teploměr, palubní pc, xenony, parkovací senzory, centrál, 8x airbag. Chybí už levá přední mlhovka, zespodu trochu sedření nárazník a ulomený úchyty na pravý ledvince, vše je plně funkční, na ceny se domluvíme, jakoukoliv věc bezproblému nafotím
720532790, česká lípa
akorát mi sem nejdou fota, je to černý combi, černý folie až dopředu
Prozkoumejte výhody členství v klubu a rozšiřte naše řady 
bmw e46 320d 110kw
-
Vsechny varuju pred timto clenem,uz skoro tri tydny mi sliboval stahovacku na sklo z bmw na dily,mrte provolanych minut a slibovani....Pak vymluvy a zase jen slibovani.Asi 5x zitra ri to poslu,pak kdyz jsme byly domluveni ze si pro ni prijedu a byl jsem uz na ceste,napsal mi sms ze jede pryc...Pak ji zase tyden posilal a nakonec mi napsal at si ji koupim jinde,ani nemel odvahu zvednout mobil a omluvit se.....obchod s debilem je nejhorsi vec
-
- Klubové ID: 111
To mě celkem zarážíPan_X píše:Vsechny varuju pred timto clenem,uz skoro tri tydny mi sliboval stahovacku na sklo z bmw na dily,mrte provolanych minut a slibovani....Pak vymluvy a zase jen slibovani.Asi 5x zitra ri to poslu,pak kdyz jsme byly domluveni ze si pro ni prijedu a byl jsem uz na ceste,napsal mi sms ze jede pryc...Pak ji zase tyden posilal a nakonec mi napsal at si ji koupim jinde,ani nemel odvahu zvednout mobil a omluvit se.....obchod s debilem je nejhorsi vec