Prozkoumejte výhody členství v klubu a rozšiřte naše řady 😉

bmw e46 320d 110kw

Náhradní díly. Kola mají vlastní sekci.
Odpovědět
Zpráva
Autor
semaaa

#1 Příspěvek od semaaa »

prodám na náhradní díly e46 2004 320d 110kw automat, najeto 192xxx černý combi, motor zaklepal na klice, jinak vše je v tom nejlepším stavu, žádný škrábanec, prasklina, prostě super stav, až na kapotě je trochu koroze (zevnitř... můžu vyfotit) kola originál bmw R16 žádná prasklina, škrábanec (4 kusy) + nový zimní pneu. je tam nový turbo a brzdy (najeto 1000km+-) a repas automat převodovka (najeto 8000km+-) a repas vstřiky (najeto 1700km+-). Výbava : celokůže, vyhřávaný sedačky, multifunkční volant, tempomat, vyhřívaný zadní, abs, esp, asr, automatická klima, el.okna, zrcátka, venkovní teploměr, palubní pc, xenony, parkovací senzory, centrál, 8x airbag. Chybí už levá přední mlhovka, zespodu trochu sedření nárazník a ulomený úchyty na pravý ledvince, vše je plně funkční, na ceny se domluvíme, jakoukoliv věc bezproblému nafotím

720532790, česká lípa

akorát mi sem nejdou fota, je to černý combi, černý folie až dopředu
pepino5xx
Klubové ID: 1859

#2 Příspěvek od pepino5xx »

Diferenciál?
drakulavladimir

#3 Příspěvek od drakulavladimir »

Ahoj,cuvacie aj zlistovu cena?
Pripadne cely zadny naraznik ?
fisty

#4 Příspěvek od fisty »

zdarec kolik za lištu v kufru u zámku? a ješte couvací senzory?napiš mi cenu dík moc :D
Pan_X

#5 Příspěvek od Pan_X »

Vsechny varuju pred timto clenem,uz skoro tri tydny mi sliboval stahovacku na sklo z bmw na dily,mrte provolanych minut a slibovani....Pak vymluvy a zase jen slibovani.Asi 5x zitra ri to poslu,pak kdyz jsme byly domluveni ze si pro ni prijedu a byl jsem uz na ceste,napsal mi sms ze jede pryc...Pak ji zase tyden posilal a nakonec mi napsal at si ji koupim jinde,ani nemel odvahu zvednout mobil a omluvit se.....obchod s debilem je nejhorsi vec
milas
Klubové ID: 111

#6 Příspěvek od milas »

Pan_X píše:Vsechny varuju pred timto clenem,uz skoro tri tydny mi sliboval stahovacku na sklo z bmw na dily,mrte provolanych minut a slibovani....Pak vymluvy a zase jen slibovani.Asi 5x zitra ri to poslu,pak kdyz jsme byly domluveni ze si pro ni prijedu a byl jsem uz na ceste,napsal mi sms ze jede pryc...Pak ji zase tyden posilal a nakonec mi napsal at si ji koupim jinde,ani nemel odvahu zvednout mobil a omluvit se.....obchod s debilem je nejhorsi vec
To mě celkem zaráží 8O Já od něho koupil hagusy a vše bez sebemenšího zádrhelu..... :?
Pan_X

#7 Příspěvek od Pan_X »

Tak to bud rad,jezdit s klackem ve dverich 3 tydny a cekat na nekoho kdo ti neco neustale slibuje a taha te za nos,nakonec se na tebe vysere nikomu nepreju.Neustaly slibovani a nakonec ti uz ani nebere telefon,ferovy jednani,fakt
Odpovědět