Velmi dlho som skusal rozne metody farbenia, rozne farby od roznych dodavatelov ktore su miesane original pre lakovanie ruciciek, ale ziadna tato metoda ma nikdy neuspokojila. Aj s tymi najdrahsimi farbami som stale nebol spokojny s "povrchom" a hlavne s podsvietenim rucicek, ktore malovanim slablo. Pravdupovediac, vzdy to vyzeralo Nahovno.
Tieto ponukane rucicky su original OEM, ziadne malovanie shity a ani ziadna cina, original diel ktory sa montuje do budikov M5, takze perfektne svietia ako maju.
V sucastnosti mam doma len prve dve sady ako vzorky, prva varka ku mne dorazi od dodavatela vo stvrtok, takze ak ma niekto zaujem, vo stvrtok cez tyzden budu dostupne k odoslaniu.
Nikde inde tieto rucicky pravdepodobne nekupite, jedine z rozobratych M5 budikov.
Cena za sadu vratane postovneho a balneho pre SR je 49EUR.
Pre Cesku Republiku este priplatok za postovne +2EUR cize spolu 51EUR.
Platba pre zakaznikov z CZ mozna prevodom na ucet alebo cez PayPal. Sorry, na dobierku neposielam, je tam strasne vela vypisovania mimo SK.
Pre majitelov ostatnych vozov - v sucastnosti mam len pre E60, nic ine. Do e90 nepasuju, su kratsie a maju iny rozmer diery pre nasadenie na hriadelky. V blizkej buducnosti bude na 100% dostupna aj sada pre E39.
E46 a E90 zatial neviem, este sa uvidi.

Uploaded with ImageShack.us
[/b]