Prozkoumejte výhody členství v klubu a rozšiřte naše řady 😉

BMW E60 cervene tacho rucicky pre budiky ako M5, ORIGINAL

Náhradní díly. Kola mají vlastní sekci.
Odpovědět
Zpráva
Autor
airbone
Klubové ID: 1836

#1 Příspěvek od airbone »

Zdravim panove. Pre majitelov vozidiel BMW E60 ktory robia prestavbu budikov na M5 look alebo maju zaujem ich aspon skraslit krasnymi cervenymi rucickami ako maju modely M5 do vyroby, tak ponukam na predaj sadu pre budiky, t.j. 2x velka rucicka a 2x mala.
Velmi dlho som skusal rozne metody farbenia, rozne farby od roznych dodavatelov ktore su miesane original pre lakovanie ruciciek, ale ziadna tato metoda ma nikdy neuspokojila. Aj s tymi najdrahsimi farbami som stale nebol spokojny s "povrchom" a hlavne s podsvietenim rucicek, ktore malovanim slablo. Pravdupovediac, vzdy to vyzeralo Nahovno.

Tieto ponukane rucicky su original OEM, ziadne malovanie shity a ani ziadna cina, original diel ktory sa montuje do budikov M5, takze perfektne svietia ako maju.

V sucastnosti mam doma len prve dve sady ako vzorky, prva varka ku mne dorazi od dodavatela vo stvrtok, takze ak ma niekto zaujem, vo stvrtok cez tyzden budu dostupne k odoslaniu.
Nikde inde tieto rucicky pravdepodobne nekupite, jedine z rozobratych M5 budikov.
Cena za sadu vratane postovneho a balneho pre SR je 49EUR.
Pre Cesku Republiku este priplatok za postovne +2EUR cize spolu 51EUR.
Platba pre zakaznikov z CZ mozna prevodom na ucet alebo cez PayPal. Sorry, na dobierku neposielam, je tam strasne vela vypisovania mimo SK.

Pre majitelov ostatnych vozov - v sucastnosti mam len pre E60, nic ine. Do e90 nepasuju, su kratsie a maju iny rozmer diery pre nasadenie na hriadelky. V blizkej buducnosti bude na 100% dostupna aj sada pre E39.
E46 a E90 zatial neviem, este sa uvidi.

Obrázek

Uploaded with ImageShack.us
[/b]
airbone
Klubové ID: 1836

#2 Příspěvek od airbone »

berte kym je
Odpovědět