čierne majú prednosť

IDEÁL: Mpaket, športové sedačky v čiernej kožy alebo polokoži, ASC, výhrev sedačiek, 4x el. okno a "nevyhulený" motor, aspon skivak
kdyz nesezenes nic tady tak se domluv s Fxem. kupoval jsem od neho cerstve dotazene auto z nemecka a vic spokojenej jsem byt snad ani nemohl... skvelej pristup a domluva... hlavne skvele autoFx píše:Jaká je cenová představa? Třeba do SZ... Sem tam něco dovezu, tak kdyžtak po něčem v Německu můžu mrknout.
už sme dohodnutíDacud píše:kdyz nesezenes nic tady tak se domluv s Fxem. kupoval jsem od neho cerstve dotazene auto z nemecka a vic spokojenej jsem byt snad ani nemohl... skvelej pristup a domluva... hlavne skvele autoFx píše:Jaká je cenová představa? Třeba do SZ... Sem tam něco dovezu, tak kdyžtak po něčem v Německu můžu mrknout.
chybu s Fxem neudelascoupe_core518 píše:už sme dohodnutíDacud píše:kdyz nesezenes nic tady tak se domluv s Fxem. kupoval jsem od neho cerstve dotazene auto z nemecka a vic spokojenej jsem byt snad ani nemohl... skvelej pristup a domluva... hlavne skvele autoFx píše:Jaká je cenová představa? Třeba do SZ... Sem tam něco dovezu, tak kdyžtak po něčem v Německu můžu mrknout.![]()
snad niečo najde do jara/leta