srry ale musim souhlasit s kolegou, to co tu vypisuješ, ti někdo prodá jen těžko a když tak za pořádnej peníz, já mám E36 328i v plný palbě, M-paket ,US verze sedana a vyšla mě na 200tis takže spíš bych se poohlídnul po něčem novějším nebo spíš bych se podíval na mobile.de
asi nechcem novšie auto, chcem auto na blbnutie a aj na dovolenku aby to dojelo a mobile.de sa bojim lebo neverim tym foto a jazdiť týžden po nemecku nemam moc čas ani chut
Hlavně po mém zjištění tak co se týče srovnávání cen mobile.de už nebývá to co bývalo ...Samé podfuky ....A když je tam auto za dobré peníze tak je rychle fuč
Každopádně pokud by si chtěl tak mohu nabídnout mou 46ku....
Quake44
Ahoj, tak jak je ? Už je auto doskládané ?..
Fx píše:Jaká je cenová představa? Třeba do SZ... Sem tam něco dovezu, tak kdyžtak po něčem v Německu můžu mrknout.
kdyz nesezenes nic tady tak se domluv s Fxem. kupoval jsem od neho cerstve dotazene auto z nemecka a vic spokojenej jsem byt snad ani nemohl... skvelej pristup a domluva... hlavne skvele auto
Fx píše:Jaká je cenová představa? Třeba do SZ... Sem tam něco dovezu, tak kdyžtak po něčem v Německu můžu mrknout.
kdyz nesezenes nic tady tak se domluv s Fxem. kupoval jsem od neho cerstve dotazene auto z nemecka a vic spokojenej jsem byt snad ani nemohl... skvelej pristup a domluva... hlavne skvele auto