Vítejte na novém fóru BMW Auto klubu České Republiky! Aktualizovali jsme a nyní jsme dostupní i z mobilu.

Motokáry Velký Dřevíč

srazy a akce pořádané nejen BMWklubem
Odpovědět
Zpráva
Autor
tukan

#1 Příspěvek od tukan »

Tak koukám že tohle téma tady nějak umřelo tak se toho asi ujmu tady je odkaz kde se dozvíte co a jak http://www.motokary-motobydlo.cz/index.html a ted už jen dohodnout datum a já zařídím zbytek pokud mnou vybraný datumy kolidujou s nějakou vetší akcí změníme to v penzionu je místo pro 70 lidí a pojal bych to formou teamového závodu cca 5ti člených teamů čekám na vaše připomínky
Wickerman

#2 Příspěvek od Wickerman »

Cawes kamo,

Hele tenhle srazek neni vubec mrtvej :) Vsechno zarizuje PAVEL H a blizsi info ohledne datumu a atp. se dozvite cca. pristi tyden,ale radsi se ho zeptej,tohle je to co vim ja,ale kazdopadne ja a pritulka jedeme na milion % :)
Takze cawes na motokarach,teda az pojedem :D
Mikrovlnka

#3 Příspěvek od Mikrovlnka »

Jé ku*va tam jsem byl... Zajel jsem tam čas 53.33sec... Bohužel mě to tam trochu sralo že každá motokára jela úplně jinak, takže to na nějaký srovnávačky nevidim...
tukan

#4 Příspěvek od tukan »

Mikrovlnka píše:Jé ku*va tam jsem byl... Zajel jsem tam čas 53.33sec... Bohužel mě to tam trochu sralo že každá motokára jela úplně jinak, takže to na nějaký srovnávačky nevidim...

jojo každá kára je jiná chce to nějak promyslet aby to bylo fair dlouho se tady o tom nemluvilo takže jsem myslel že je to mrtvý každopádně proč to neudělat 2x :D
Mikrovlnka

#5 Příspěvek od Mikrovlnka »

tukan píše:
Mikrovlnka píše:Jé ku*va tam jsem byl... Zajel jsem tam čas 53.33sec... Bohužel mě to tam trochu sralo že každá motokára jela úplně jinak, takže to na nějaký srovnávačky nevidim...

jojo každá kára je jiná chce to nějak promyslet aby to bylo fair dlouho se tady o tom nemluvilo takže jsem myslel že je to mrtvý každopádně proč to neudělat 2x :D

Jasný mě dáte nejrychlejší a zbytek si rozeberte... :D :D :D
Odpovědět