Prozkoumejte výhody členství v klubu a rozšiřte naše řady 
Motokáry Velký Dřevíč
Tak koukám že tohle téma tady nějak umřelo tak se toho asi ujmu tady je odkaz kde se dozvíte co a jak http://www.motokary-motobydlo.cz/index.html a ted už jen dohodnout datum a já zařídím zbytek pokud mnou vybraný datumy kolidujou s nějakou vetší akcí změníme to v penzionu je místo pro 70 lidí a pojal bych to formou teamového závodu cca 5ti člených teamů čekám na vaše připomínky
-
jojo každá kára je jiná chce to nějak promyslet aby to bylo fair dlouho se tady o tom nemluvilo takže jsem myslel že je to mrtvý každopádně proč to neudělat 2xMikrovlnka píše:Jé ku*va tam jsem byl... Zajel jsem tam čas 53.33sec... Bohužel mě to tam trochu sralo že každá motokára jela úplně jinak, takže to na nějaký srovnávačky nevidim...

-
Jasný mě dáte nejrychlejší a zbytek si rozeberte...tukan píše:jojo každá kára je jiná chce to nějak promyslet aby to bylo fair dlouho se tady o tom nemluvilo takže jsem myslel že je to mrtvý každopádně proč to neudělat 2xMikrovlnka píše:Jé ku*va tam jsem byl... Zajel jsem tam čas 53.33sec... Bohužel mě to tam trochu sralo že každá motokára jela úplně jinak, takže to na nějaký srovnávačky nevidim...