Prozkoumejte výhody členství v klubu a rozšiřte naše řady 
Pražský regionál 6/2007 7.6.2007 18:00 Černý Most
-
- Klubové ID: 98
Ja nevyhrozujiPanaque píše:Příští čtvrtek v parkingu před Vyliž nebo Ikejou... Aspoň tak vyhrožoval Pavel H...jumper píše:Ti vůbec nerozumimPanaque píše:OK, Čtvrtek, Červen, Čerňák, Černý BMW, Si asi čůrnu... Budu tam!!! Něco s sebou? Třeba zase ty přesůfky?,´kdy tam razíš??

-
Misa
- Moderátor
- Klubové ID: 62
Přeložím
: jedná se o pravidelný sraz pražských a okolopražských členů BMW klubu, pořádaný vždy první čtvrtek v měsíci, tentokrát tedy 7.6.2007
Místo Pavel navrhuje tradiční krytý parking na Centru Černý Most (občas se to prostřídá s Holešovicema, Džbánem atd).
Já asi pojedu, když mě Alp veme
akorát jsem nešťastná z tý restauračky, jídlo prostření všechno fajn, ale jakmile vytáhnou kuřáci cigára, je to v tom podkroví horor
mám zkusit rezervovat tu zahrádku, pokud bude pěkné počasí?

Místo Pavel navrhuje tradiční krytý parking na Centru Černý Most (občas se to prostřídá s Holešovicema, Džbánem atd).
Já asi pojedu, když mě Alp veme

E87 120dA & G07 xDrive40d
E36 325iCabrio ‘93 - na prodej
ex E36 316iCompact
E36 325iCabrio ‘93 - na prodej
ex E36 316iCompact
-
- Klubové ID: 98
Tedy Miso Ty jsi tak sikovnaMisa píše:Přeložím: jedná se o pravidelný sraz pražských a okolopražských členů BMW klubu, pořádaný vždy první čtvrtek v měsíci, tentokrát tedy 7.6.2007
Já asi pojedu, když mě Alp vemeakorát jsem nešťastná z tý restauračky, jídlo prostření všechno fajn, ale jakmile vytáhnou kuřáci cigára, je to v tom podkroví horor

Objednej zahradku, to je dobry napad. Hezky snad bude.
-
- Klubové ID: 966
- Kontaktovat uživatele:
Mockrát děkuji za megadostatečné vysvětlení. Taky bych dojel,ale dělám do půl sedmý. Dorazil bych okolo sedmý.Misa píše:Přeložím: jedná se o pravidelný sraz pražských a okolopražských členů BMW klubu, pořádaný vždy první čtvrtek v měsíci, tentokrát tedy 7.6.2007
Já asi pojedu, když mě Alp vemeakorát jsem nešťastná z tý restauračky, jídlo prostření všechno fajn, ale jakmile vytáhnou kuřáci cigára, je to v tom podkroví horor

- George_D
- Klubové ID: 49
- Kontaktovat uživatele:
Ano, mohu zastoupit nehpa modelem od nějnehpo píše:dnes jedu na tyden na dovcu, takze neprijedu - priste vemu RC z prace, mame celkem zajimave modelycastro píše:berete někdo RC autíčka? Dostal jsem od Leni natahovací 635CSi tak vám ukážu

Nehpo: Myslíš ten model Smart, jak se do něj vejdeš??? Vem od toho příště i dálkový ovládání

E36 328 Coupe+E30 318iA LPG Coupe - Jezdim se srdcem, ktere mi tluče pod kapotou BMW
ŽEBŘÍČEK ŠKODLIVOSTI DROG !!!!