Vítejte na novém fóru BMW Auto klubu České Republiky! Aktualizovali jsme a nyní jsme dostupní i z mobilu.
Pražský regionál 6/2007 7.6.2007 18:00 Černý Most
Panaque píše:jumper píše:Panaque píše:OK, Čtvrtek, Červen, Čerňák, Černý BMW, Si asi čůrnu... Budu tam!!! Něco s sebou? Třeba zase ty přesůfky?
Ti vůbec nerozumim,´kdy tam razíš??
Příští čtvrtek v parkingu před Vyliž nebo Ikejou... Aspoň tak vyhrožoval Pavel H...
Ja nevyhrozuji

Přeložím
: jedná se o pravidelný sraz pražských a okolopražských členů BMW klubu, pořádaný vždy první čtvrtek v měsíci, tentokrát tedy 7.6.2007
Místo Pavel navrhuje tradiční krytý parking na Centru Černý Most (občas se to prostřídá s Holešovicema, Džbánem atd).
Já asi pojedu, když mě Alp veme
akorát jsem nešťastná z tý restauračky, jídlo prostření všechno fajn, ale jakmile vytáhnou kuřáci cigára, je to v tom podkroví horor
mám zkusit rezervovat tu zahrádku, pokud bude pěkné počasí?

Místo Pavel navrhuje tradiční krytý parking na Centru Černý Most (občas se to prostřídá s Holešovicema, Džbánem atd).
Já asi pojedu, když mě Alp veme

E87 120dA & E36 325iC & G07 xDrive40d
ex E36 316iCompact
ex E36 316iCompact
Misa píše:Přeložím: jedná se o pravidelný sraz pražských a okolopražských členů BMW klubu, pořádaný vždy první čtvrtek v měsíci, tentokrát tedy 7.6.2007
Já asi pojedu, když mě Alp vemeakorát jsem nešťastná z tý restauračky, jídlo prostření všechno fajn, ale jakmile vytáhnou kuřáci cigára, je to v tom podkroví horor
Tedy Miso Ty jsi tak sikovna

Objednej zahradku, to je dobry napad. Hezky snad bude.
-
- Kontaktovat uživatele:
Misa píše:Přeložím: jedná se o pravidelný sraz pražských a okolopražských členů BMW klubu, pořádaný vždy první čtvrtek v měsíci, tentokrát tedy 7.6.2007
Já asi pojedu, když mě Alp vemeakorát jsem nešťastná z tý restauračky, jídlo prostření všechno fajn, ale jakmile vytáhnou kuřáci cigára, je to v tom podkroví horor
Mockrát děkuji za megadostatečné vysvětlení. Taky bych dojel,ale dělám do půl sedmý. Dorazil bych okolo sedmý.

- George_D
- Kontaktovat uživatele:
nehpo píše:castro píše:berete někdo RC autíčka? Dostal jsem od Leni natahovací 635CSi tak vám ukážu
dnes jedu na tyden na dovcu, takze neprijedu - priste vemu RC z prace, mame celkem zajimave modely
Ano, mohu zastoupit nehpa modelem od něj

Nehpo: Myslíš ten model Smart, jak se do něj vejdeš??? Vem od toho příště i dálkový ovládání

E36 328 Coupe+E30 318iA LPG Coupe - Jezdim se srdcem, ktere mi tluče pod kapotou BMW
ŽEBŘÍČEK ŠKODLIVOSTI DROG !!!!