Prozkoumejte výhody členství v klubu a rozšiřte naše řady 
Regionál 4.11.
Tak ,je sice ještě týden čas,ale co říkáte na Special Regionál?
Chystáme se z Bombarďákem ukázat a asi naposledy letos pokecat (dáli Bůh a vyjde počasí).Co vy na to zbytek Republiky? Skaut by se mohl konečně ofiko pochlubit svým raketoplánem
Rudosh by mohl po dlouhé době provést statickou zkoušku pilířů na čerňáku
atd...
Kámo,pokud řeknu že přijedu tak přijedu a myslím,že se to stalo jednou že jsem nepřijel.Myslím že z důvodu že auto bylo u mechoše.Jinak mě regionál vyjde na 5k a tebe tak na 200,- kaček ????Lukáš píše:seš si jist, že přijedeš????????? minule si taky vyhrožovalM3maniac píše:Takže změna, asi pojedu sám takže kdyby někdo chtěl budu mít v emku dvě místenky volné
-
Miki_JI
- Klubové ID: 106
- Kontaktovat uživatele:
Jeste porad vaham nad mistem.... bude to Brno u hrbitova nebo ta Praha jak rikal ALP ?M3maniac píše:Takže změna, asi pojedu sám takže kdyby někdo chtěl budu mít v emku dvě místenky volné
Pokud Praha ... tak se rad pridam a svezu , pokud Brno prijedu z druhe strany sam ale svezenim bych rozhodne nepohrdl !
Jako vždycky Praha,navíc bych byl rád kdyby někdo jel z moravy a? to vyjde finančně líp.Jako rád vozím lidi pro radost pokud to chcou a jsou fandové,ale nekradu.Miki_JI píše:Jeste porad vaham nad mistem.... bude to Brno u hrbitova nebo ta Praha jak rikal ALP ?M3maniac píše:Takže změna, asi pojedu sám takže kdyby někdo chtěl budu mít v emku dvě místenky volné
Pokud Praha ... tak se rad pridam a svezu , pokud Brno prijedu z druhe strany sam ale svezenim bych rozhodne nepohrdl !
-
Miki_JI
- Klubové ID: 106
- Kontaktovat uživatele:
Jihlava... A pokud tedy muzu , rezervuju si jedno mistoM3maniac píše:Jako vždycky Praha,navíc bych byl rád kdyby někdo jel z moravy a? to vyjde finančně líp.Jako rád vozím lidi pro radost pokud to chcou a jsou fandové,ale nekradu.Miki_JI píše:Jeste porad vaham nad mistem.... bude to Brno u hrbitova nebo ta Praha jak rikal ALP ?M3maniac píše:Takže změna, asi pojedu sám takže kdyby někdo chtěl budu mít v emku dvě místenky volné
-
Lukáš
- Kontaktovat uživatele:
neřešim na kolik to koho vyjde, a nebud vypruzenej, ja si jen rejpnul, žes minule taky slibovalM3maniac píše:Kámo,pokud řeknu že přijedu tak přijedu a myslím,že se to stalo jednou že jsem nepřijel.Myslím že z důvodu že auto bylo u mechoše.Jinak mě regionál vyjde na 5k a tebe tak na 200,- kaček ????Lukáš píše:seš si jist, že přijedeš????????? minule si taky vyhrožovalM3maniac píše:Takže změna, asi pojedu sám takže kdyby někdo chtěl budu mít v emku dvě místenky volné
bnohužel ja se na černak dřiv jak v pul devaty nedostanu
- George_D
- Klubové ID: 49
- Kontaktovat uživatele:
Se tam snad konečně dohrabu 

E36 328 Coupe+E30 318iA LPG Coupe - Jezdim se srdcem, ktere mi tluče pod kapotou BMW
ŽEBŘÍČEK ŠKODLIVOSTI DROG !!!!