Kámo,pokud řeknu že přijedu tak přijedu a myslím,že se to stalo jednou že jsem nepřijel.Myslím že z důvodu že auto bylo u mechoše.Jinak mě regionál vyjde na 5k a tebe tak na 200,- kaček ????Lukáš píše:seš si jist, že přijedeš????????? minule si taky vyhrožovalM3maniac píše:Takže změna, asi pojedu sám takže kdyby někdo chtěl budu mít v emku dvě místenky volné
Jeste porad vaham nad mistem.... bude to Brno u hrbitova nebo ta Praha jak rikal ALP ?M3maniac píše:Takže změna, asi pojedu sám takže kdyby někdo chtěl budu mít v emku dvě místenky volné
Jako vždycky Praha,navíc bych byl rád kdyby někdo jel z moravy a? to vyjde finančně líp.Jako rád vozím lidi pro radost pokud to chcou a jsou fandové,ale nekradu.Miki_JI píše:Jeste porad vaham nad mistem.... bude to Brno u hrbitova nebo ta Praha jak rikal ALP ?M3maniac píše:Takže změna, asi pojedu sám takže kdyby někdo chtěl budu mít v emku dvě místenky volné
Pokud Praha ... tak se rad pridam a svezu , pokud Brno prijedu z druhe strany sam ale svezenim bych rozhodne nepohrdl !
Jihlava... A pokud tedy muzu , rezervuju si jedno mistoM3maniac píše:Jako vždycky Praha,navíc bych byl rád kdyby někdo jel z moravy a? to vyjde finančně líp.Jako rád vozím lidi pro radost pokud to chcou a jsou fandové,ale nekradu.Miki_JI píše:Jeste porad vaham nad mistem.... bude to Brno u hrbitova nebo ta Praha jak rikal ALP ?M3maniac píše:Takže změna, asi pojedu sám takže kdyby někdo chtěl budu mít v emku dvě místenky volné
Pokud Praha ... tak se rad pridam a svezu , pokud Brno prijedu z druhe strany sam ale svezenim bych rozhodne nepohrdl !
neřešim na kolik to koho vyjde, a nebud vypruzenej, ja si jen rejpnul, žes minule taky slibovalM3maniac píše:Kámo,pokud řeknu že přijedu tak přijedu a myslím,že se to stalo jednou že jsem nepřijel.Myslím že z důvodu že auto bylo u mechoše.Jinak mě regionál vyjde na 5k a tebe tak na 200,- kaček ????Lukáš píše:seš si jist, že přijedeš????????? minule si taky vyhrožovalM3maniac píše:Takže změna, asi pojedu sám takže kdyby někdo chtěl budu mít v emku dvě místenky volné