Zdravim,
mám E36 která má original parkovací senzory .. když couvam a něco se ke mě blíží tak to začne pípánim signalizovat jak jsem daleko od dalšího auta .. tomu rozumím ... ale stane se že za jízdy ... kdy třeba ani zamnou nic nejede .... to třeba .. 2x nebo 3x pípne z toho senzorovýho repráku ... a nemyslim si že to je nějaká chyba sou to trošku jiný pípance než u toho couvání ... co to značí tenhle signál ? nevíte někdo ? Díky
Do PDC jde šťáva jen při zařazené zpátečce, takže pokud to gongá při jízdě dopředu bude to jak píše shade741 pravděpodobně nastavený limit, nebo memo na palubáku ...
to mě nenapadlo .. tak na memo mrknu hned .. to prostě vypnu ne ? .... a kdyby to byl limit rychlosti ... tak to se vypne jak ? .... včera mi to třeba udělalo .... prostě sem jel a přeběhla mi liška tak sem myslel že to bylo upozornění ? ale v ten samej den mi too pak zapípalo normálně v zatáčce ... tak hodinu po tom .. a dneska ráno mi to píplo hned po nastartování .... tak sme z toho docela nechytrej
A) pokud ti na BC u času svítí takové ))) tak zmáčkni MEMO a ono to zmizne ...
B) pokud ti svítí červená diodka na čudlíku LIMIT, tak ho 2x zmáčkni a ono se to vypne ...
jo při prvním otočení v zapalování pokud je teplota po nějaký čas pod určitou hranici tak to hodí signál přesný hodnoty si už nepamatuju ale pude to bezproblému dohledat
tak při tom prvnim otočení se mi to stalo dneska ráno to by odpovídalo .. a pak sem ještě nepochopil ty dva gongy za jízdy .... tak hodinu a půl po sobě .... mrknu na to memo až pudu do auta ... šlo mě o to jestli to neni nějakej problem spíš .... jestl ito neznačí jako BIOS u PC nějakej error
PEchi píše:tak při tom prvnim otočení se mi to stalo dneska ráno to by odpovídalo .. a pak sem ještě nepochopil ty dva gongy za jízdy .... tak hodinu a půl po sobě .... mrknu na to memo až pudu do auta ... šlo mě o to jestli to neni nějakej problem spíš .... jestl ito neznačí jako BIOS u PC nějakej error
PDC hlásí problém s čidly tak, že po aktivaci (zařazení zpátečky) to dlouze píská cca 10s a potom to vypne. Ale bacha, jak je jedno čidlo KO, tak PDC nefunguje jako celek !!!!