Prozkoumejte výhody členství v klubu a rozšiřte naše řady 
E36 Saloon - senzory - co to je za signál ?
- PEchi
- Klubové ID: 3950
- Kontaktovat uživatele:
Zdravim,
mám E36 která má original parkovací senzory .. když couvam a něco se ke mě blíží tak to začne pípánim signalizovat jak jsem daleko od dalšího auta .. tomu rozumím ... ale stane se že za jízdy ... kdy třeba ani zamnou nic nejede .... to třeba .. 2x nebo 3x pípne z toho senzorovýho repráku ... a nemyslim si že to je nějaká chyba sou to trošku jiný pípance než u toho couvání ... co to značí tenhle signál ? nevíte někdo ? Díky
mám E36 která má original parkovací senzory .. když couvam a něco se ke mě blíží tak to začne pípánim signalizovat jak jsem daleko od dalšího auta .. tomu rozumím ... ale stane se že za jízdy ... kdy třeba ani zamnou nic nejede .... to třeba .. 2x nebo 3x pípne z toho senzorovýho repráku ... a nemyslim si že to je nějaká chyba sou to trošku jiný pípance než u toho couvání ... co to značí tenhle signál ? nevíte někdo ? Díky
-
Fatal Design
- Klubové ID: 1036
- Kontaktovat uživatele:
- PEchi
- Klubové ID: 3950
- Kontaktovat uživatele:
to mě nenapadlo .. tak na memo mrknu hned .. to prostě vypnu ne ? .... a kdyby to byl limit rychlosti ... tak to se vypne jak ? .... včera mi to třeba udělalo .... prostě sem jel a přeběhla mi liška tak sem myslel že to bylo upozornění ? ale v ten samej den mi too pak zapípalo normálně v zatáčce ... tak hodinu po tom .. a dneska ráno mi to píplo hned po nastartování .... tak sme z toho docela nechytrej 
-
Fatal Design
- Kontaktovat uživatele:
-
Fatal Design
- Kontaktovat uživatele:
-
Fatal Design
- Kontaktovat uživatele:
-
Fatal Design
- Kontaktovat uživatele:
PDC hlásí problém s čidly tak, že po aktivaci (zařazení zpátečky) to dlouze píská cca 10s a potom to vypne. Ale bacha, jak je jedno čidlo KO, tak PDC nefunguje jako celek !!!!PEchi píše:tak při tom prvnim otočení se mi to stalo dneska ráno to by odpovídalo .. a pak sem ještě nepochopil ty dva gongy za jízdy .... tak hodinu a půl po sobě .... mrknu na to memo až pudu do auta ... šlo mě o to jestli to neni nějakej problem spíš .... jestl ito neznačí jako BIOS u PC nějakej error
-
Fatal Design
- Kontaktovat uživatele: