Prozkoumejte výhody členství v klubu a rozšiřte naše řady 😉

Hluk v kabině E36

Vše o E21, E30, E36, E46, E90/E91/E92/E93, F30/F31/F32/F33/F34/F36
Odpovědět
Zpráva
Autor
fabledwarrior Člen Klubu
Člen Klubu
Klubové ID: 3260

#1 Příspěvek od fabledwarrior Člen Klubu »

Ahoj, docela mě začlo na delších trasách trápit, jak je auto hlučné. Mám 318is M42 a když jedu delší trasu, tak motor točí cca 3000ot., ktomu aerodynamickej hluk a všechno dohromady je to takový unavující. Neřešil jste to někdo? Nemám kolem motoru ani jeden plast, deku na kapotě taky nemám, štít kolem vejfuku taky ne a ještě mám výfuk AC Schnitzer. Pomůže když tam dodám ty plasty a deku a podobně? A co stím aerodynamickým hlukem? Pomohla by výměna těsnění kolem dveří? Pod tapce dát nějakou odhlučňovací hmotu nebo tak?

Díky za rady.
Lucifer
Klubové ID: 3086

#2 Příspěvek od Lucifer »

No tak určitě :lol: Ty odhlučňovací materiály tam nejsou pro prdel deka na kapotě a dekl motoru zase tolik neudělají ale určitě absence clon ve dveřích dělá dost nemám jí u řidiče a v zimě mi do auta přes tapec pěkně táhne zima :)
fabledwarrior Člen Klubu
Člen Klubu

#3 Příspěvek od fabledwarrior Člen Klubu »

To mi povídej, já měl v tapcích díry po reprácích jště, fakt sranda v zimě:D:D Teď mám nové tapce bez děr, ale bez těch clon tam, tak jsem myslel že bych to zacpal těma tlumícíma plátama STP Silver třeba.

A ty gumy kolem oken pomůžou? Ten vítr co slyším mi taky vadí:D
Lucifer
Klubové ID: 3086

#4 Příspěvek od Lucifer »

Tak zkoušej všechno vyměnit nebo provizorně oblepit izolepou zvenku a jít projet jestli to pomůže tak máš jasno a vyměnit aby si zbytečně neměnil všecko :lol:

Není dobrý ty dveře vycpávat úplně protože voda která stejká do dveří po okně z venku potom teče skrze dveře a dole jsou odtokový díry takže kdyby si to zacpal úplně měl bys dveře jako akvárko je lepší dát tu clonu jak má být z nějakýho rozebranýho coupátka nebude drahá :)
Dabler
Klubové ID: 2725

#5 Příspěvek od Dabler »

seriovy vyfuk, nove tesneni kolem oken a dveri, pneumatiky Dunlop SP Sport 01, tlumex pod tapec a jako bys jel v ponorce
fabledwarrior Člen Klubu
Člen Klubu

#6 Příspěvek od fabledwarrior Člen Klubu »

ja tim ucpanim myslel jako jenom tu clonu, ne ze to tam vystelu od spoda az nahoru:D

No tak ja to asi zkusim, akorat vyfuk uz menit nebudu, stim se holt musim uz smirit:/

diky za rady
Odpovědět