Ahoj, docela mě začlo na delších trasách trápit, jak je auto hlučné. Mám 318is M42 a když jedu delší trasu, tak motor točí cca 3000ot., ktomu aerodynamickej hluk a všechno dohromady je to takový unavující. Neřešil jste to někdo? Nemám kolem motoru ani jeden plast, deku na kapotě taky nemám, štít kolem vejfuku taky ne a ještě mám výfuk AC Schnitzer. Pomůže když tam dodám ty plasty a deku a podobně? A co stím aerodynamickým hlukem? Pomohla by výměna těsnění kolem dveří? Pod tapce dát nějakou odhlučňovací hmotu nebo tak?
Díky za rady.
Prozkoumejte výhody členství v klubu a rozšiřte naše řady 
Hluk v kabině E36
-
fabledwarrior
- Člen Klubu
- Klubové ID: 3260
-
fabledwarrior
- Člen Klubu
-
- Klubové ID: 3086
Tak zkoušej všechno vyměnit nebo provizorně oblepit izolepou zvenku a jít projet jestli to pomůže tak máš jasno a vyměnit aby si zbytečně neměnil všecko 
Není dobrý ty dveře vycpávat úplně protože voda která stejká do dveří po okně z venku potom teče skrze dveře a dole jsou odtokový díry takže kdyby si to zacpal úplně měl bys dveře jako akvárko je lepší dát tu clonu jak má být z nějakýho rozebranýho coupátka nebude drahá

Není dobrý ty dveře vycpávat úplně protože voda která stejká do dveří po okně z venku potom teče skrze dveře a dole jsou odtokový díry takže kdyby si to zacpal úplně měl bys dveře jako akvárko je lepší dát tu clonu jak má být z nějakýho rozebranýho coupátka nebude drahá

-
fabledwarrior
- Člen Klubu