opět se na Vás musím obrátit s žádostí o radu. Moje e46 323Ci má problém s výkonem. Většinu času je vše v pořádku, ale najednou z ničeho nic, když chci přidat, tak auto nezrychluje jak má. Někdy se mi zdá, že má v ten okamžik motor divněj zvuk, jako by chtěl jet, ale nemůže. Nejvíce jsem si toho všimnul při jednom vyjezdu z kruhače, to jsem se plahočil a až jsem se dostal nad 4000, tak to trochu začalo zrychlovat. Nejdřív jsem si myslel, že je to váhou vzduchu, tak jsme ji odpojil a bylo to OK. Ale jednou jsme jel auto projet s odpojenou váhou (byla to za učelem testu, jestli jde opravdu o váhu), ale když jsem po najetejch asi 70 km (po dobu jízdy bylo vše OK) odjižděl od benzinky, tak jsem se skoro nerozjel. Musel jsem dat na 1 skoro plnej plyn a auto se pomalu rozjelo, trochu skočilo a pak zase jelo pomalu. Jo a tankuju pouze u Shell, takže benzínem to nebude.
Před tím, než se to stalo, tak mi praskla expanzka, takže jsem ji měnil a jak bylo vše zasrané od fridexu, tak jsem motorovej prostor opláchl vodou. Může to s tím mít něco společného? Ale už je to víc jak měsíc, takže by to mělo případě vyschnout, ne?
A na závěr bych měl říci, že nejdřiv se to stavalo když auto jelo přes 200 km (to uz je přes měsíc) a pak snad 2 tejdny klid a poté zase znovu, tak jsem to vyřešil odpojením váhy no a poslední cca. tejden to dělá skoro každou jízdu.
Díky moc za rady, projíždej jsem forum, ale nenašel jsem přesně tento probém, tak snad někdo pomůže.