Ahoj vsichni, prosim o radu.
Mam BMW E36 M3 3.2L. Musel jsem znicit spinaci skrinku.
Mimochodem docela vtipna situace :0) toto neni nutno cist, je to jen historka: Prijedu s autem na parkoviste, vezmu za klicek, ten se ovsem protoci tak nejak divne volne a vyndam ho vem. Autu to nijak nevadi a porad setrvava v nastartovanem stavu jako kdyby tam klicek byl a byl zapnuty ;0) Znovu vlozeni, otaceni, vyndavani atd uz nepomahalo a jen se tam volne protacel. Proste parada, ja nekam pospichal, auto jsem mohl sice zamknout ale porad by bezelo nastartovane. Nakonec jsem ho alespon chcipnul tak, ze jsem zaradil rychlost a pri pousteni spojky drzel brzdu. Stejne jsem ale nechaval na parkovisti auto s jakoby zapnutym klickem, byt bylo zamknute. Nasledne v servise tu spinacku museli vysekat ven, takze ji znicili.
A nyni otazka: Jak situaci resit? Kdyz koupim jinou spinaci skrinku s jinymi klici, nebude sedet kod imobilizeru k moji ridici jednotce, ze? Da se nejak upravit spinacka, aby do ni fyzicky pasovaly moje stare klice? Vubec netusim jak se takovahle situace resi a dekuji za jakekoliv rady a podnety.
Bahno[/b]
Prozkoumejte výhody členství v klubu a rozšiřte naše řady 
Znicena spinaci skrinka E36 M3 3.2
-
Fx
- Člen Klubu
- Klubové ID: 1705
- Kontaktovat uživatele:
Ahoj, dá se objednat zámek spínačky podle vinka (pokud máš aspoň jakous takous jistotu, že to nikdo v minulosti neměnil).
S imobilizérem bych kdyžtak nejspíš dokázal pomoct.
Mistři v servisu ti to nejspíš zničili zbytečně, bývalo stačilo sundat el. část spínačky (dva červíky vespod) a otočit do správné polohy. Buď tam vyskočila nebo se zlomila hřídelka, která spojuje el. část spínačky a ořech zámku. Ale i tak ten ořech je zralý na výměnu, jakmile se tohle stává.
PS: Nejsi Bahno původně z Prahy 4 a neměl jsi náhodou před pár lety Imprezu GT kombíka?
S imobilizérem bych kdyžtak nejspíš dokázal pomoct.
Mistři v servisu ti to nejspíš zničili zbytečně, bývalo stačilo sundat el. část spínačky (dva červíky vespod) a otočit do správné polohy. Buď tam vyskočila nebo se zlomila hřídelka, která spojuje el. část spínačky a ořech zámku. Ale i tak ten ořech je zralý na výměnu, jakmile se tohle stává.
PS: Nejsi Bahno původně z Prahy 4 a neměl jsi náhodou před pár lety Imprezu GT kombíka?