Prozkoumejte výhody členství v klubu a rozšiřte naše řady 😉

Znicena spinaci skrinka E36 M3 3.2

Vše o E21, E30, E36, E46, E90/E91/E92/E93, F30/F31/F32/F33/F34/F36
Odpovědět
Zpráva
Autor
Bahno

#1 Příspěvek od Bahno »

Ahoj vsichni, prosim o radu.

Mam BMW E36 M3 3.2L. Musel jsem znicit spinaci skrinku.

Mimochodem docela vtipna situace :0) toto neni nutno cist, je to jen historka: Prijedu s autem na parkoviste, vezmu za klicek, ten se ovsem protoci tak nejak divne volne a vyndam ho vem. Autu to nijak nevadi a porad setrvava v nastartovanem stavu jako kdyby tam klicek byl a byl zapnuty ;0) Znovu vlozeni, otaceni, vyndavani atd uz nepomahalo a jen se tam volne protacel. Proste parada, ja nekam pospichal, auto jsem mohl sice zamknout ale porad by bezelo nastartovane. Nakonec jsem ho alespon chcipnul tak, ze jsem zaradil rychlost a pri pousteni spojky drzel brzdu. Stejne jsem ale nechaval na parkovisti auto s jakoby zapnutym klickem, byt bylo zamknute. Nasledne v servise tu spinacku museli vysekat ven, takze ji znicili.

A nyni otazka: Jak situaci resit? Kdyz koupim jinou spinaci skrinku s jinymi klici, nebude sedet kod imobilizeru k moji ridici jednotce, ze? Da se nejak upravit spinacka, aby do ni fyzicky pasovaly moje stare klice? Vubec netusim jak se takovahle situace resi a dekuji za jakekoliv rady a podnety.

Bahno[/b]
Fx Člen Klubu
Člen Klubu
Klubové ID: 1705
Kontaktovat uživatele:

#2 Příspěvek od Fx Člen Klubu »

Ahoj, dá se objednat zámek spínačky podle vinka (pokud máš aspoň jakous takous jistotu, že to nikdo v minulosti neměnil).

S imobilizérem bych kdyžtak nejspíš dokázal pomoct.

Mistři v servisu ti to nejspíš zničili zbytečně, bývalo stačilo sundat el. část spínačky (dva červíky vespod) a otočit do správné polohy. Buď tam vyskočila nebo se zlomila hřídelka, která spojuje el. část spínačky a ořech zámku. Ale i tak ten ořech je zralý na výměnu, jakmile se tohle stává.

PS: Nejsi Bahno původně z Prahy 4 a neměl jsi náhodou před pár lety Imprezu GT kombíka?
Bahno

#3 Příspěvek od Bahno »

FXi, ty kluku usata :0) No jasne, ze to jsem ja :)))) Bydlim ted na Zelenym pruhu, mimochodem. Pokud jsi porad mistni, navrhuju zavadu dukladne, VELMI dukladne probrat u piva ;0) Zavolame si, jo? Telefon posilam PM
aigo
Kontaktovat uživatele:

#4 Příspěvek od aigo »

imobilizer se da z klicku vycvaknout a dat do jineho
Fx Člen Klubu
Člen Klubu
Klubové ID: 1705
Kontaktovat uživatele:

#5 Příspěvek od Fx Člen Klubu »

Což je ale zbytečné, když jde koupit ořech spínačky nový za 1600 kaček.
Odpovědět