No stalo se mi to, že při jízdě s práce dom mi začali najednou z ničeho nic kmitat stěrače když byla páčka v nulové poloze...nedalo se s tím nic dělat. Po nějaké době se to uklidnilo a po 5 vteřinách to zase začalo jet..třeba i přerušovaně...no jenom jsem na to čuměl jak puk. Vzpomněl jsem si, že se mi dřív stalo když pršelo, že sem zapnul stěrač do první polohy(přerušovaně) a po té do druhé a v té to dělalo taky přerušovaně jako poloha 1....co se týče ted už toho extrému, že se stěrače jen tak spustí, tak zatim jenom když byli na silnici sračky, břečky a bylo prostě vlhko, hnusně....díky za rady
Ještě mám další otázku...na zadním levým kole mám vůli celkem velkou.. když zatáčím do prava se ozývají hučivý zvuky...asi bude k.o ložisko...nebo náboj? Děkuju
Čau ty stěrače ti poradím. Sundej plast na podlaze u řidiče a pod koberečkem je černá krabička uchycená 6tkou maticí umělou. Krabičku rozdělěj nech někde v teple vyschnout pak ji slož a zalep třeba silikonem. Je to jednotka stěračů řešil jsem to stejně.
Aha aha...díky, určitě to vyzkouším. Opravdu stačí krabičku rozdělat a nechat vyschnout a je po problému? Ted už jsou letní teploty a dělá to pořád stejně. Stěrače stírají u všech poloh uplně stejně. (nepřerušovaně, předposlední rychlost...)...auto je kvuli tomu nepojizdne...v nulové poloze taky stírá...byl jsem připraven měnit celou páčku s kontaktama a všema věcma co k ní patří, tak ted jsem trošku zmatenej.
Taky mi to nedělá vždy...někdy to dá na týden pokoj, ale ted už je to nonstop se dá říct....v servise mi bylo řečeno, že je problém v páčce( a všechno sní spojené)
No to by bylo i stěma drátama co jdou do páčky...vysílá to prostě uplný blbosti a ty stěrače si dělají co chcou....zkusil bych tu jednotku stěračů...ale nevím kde je u řidiče plast v podlaze...
Takzvanej "footrest" - opěrka pro levou nohu - sundáš páčku na otevírání kapoty, vycvakneš plast a vzadu ke kastli černá krabička s modrým konektorem..