Vítejte na novém fóru BMW Auto klubu České Republiky! Aktualizovali jsme a nyní jsme dostupní i z mobilu.
E9x pomoc pri rozebrani popelniku
-
- Kontaktovat uživatele:
Panove, potreboval bych pomoct pokud nekdo uz delal. Jak jsou odklapeci dvirka pro popelnik, tak nahore jsou prekryte stribrnym nebo drevenym nebo hlinikovym dekorem. Potreboval bych to sundat a prehodit. Nedari se mi to jemne rozebrat, a jelikoz fakt nevim, radsi se zkusim poradit. Duvod je jiny odstin. Cely popelnik prehodit nemuzu, protoze jsou lidi chytri kteri umi odpojit konektor a CURACI, viz foto... Omlouvam se za ten vyraz, ale jiny adekvatni mne nenapada, kdyz konektor je o 10cm vedle a bez jakehokoliv nasili rozebiratelny... Toto moje hlava nedokaze pochopit.
- Přílohy
-
- hovada.jpg (182.2 KiB) Zobrazeno 1354 x
Ahoj,
tak sundat dekor z popelniku je vseobecne problem, "packy" (ne páčky) co jsou na nem jsou dost krehke. Nedoporucoval bych to, je velke riziko, ze neco zlomis, ja to prendaval, je tam 5 pacek ktery drzi dekor k vicku, ja zlomil jednu...
Co bych Ti doporucil je royebrat cely dvirka a prehodit je, to snad Tvuj problem resi, ne? Melo by byt jasne, co a jak, uz od pohledu...
tak sundat dekor z popelniku je vseobecne problem, "packy" (ne páčky) co jsou na nem jsou dost krehke. Nedoporucoval bych to, je velke riziko, ze neco zlomis, ja to prendaval, je tam 5 pacek ktery drzi dekor k vicku, ja zlomil jednu...
Co bych Ti doporucil je royebrat cely dvirka a prehodit je, to snad Tvuj problem resi, ne? Melo by byt jasne, co a jak, uz od pohledu...
-
Aho,j originál přišlušenství se dá koupit protikus konektoru + popř piny k tomu co máš a může se to znovu dát origo do kupy, aby se konektor dál odpojit zapojit tzv. pokud máš i druhý kus který je přichycen v tunelu.Ale to už je na tobě dá se to jinak rozebrat nejlepší nějakým plastovým klínem vrazit mezí dvířka a dekor ,a opatrně páčit.čus měj se