Vítejte na novém fóru BMW Auto klubu České Republiky! Aktualizovali jsme a nyní jsme dostupní i z mobilu.

E9x pomoc pri rozebrani popelniku

Vše o E21, E30, E36, E46, E90/E91/E92/E93, F30/F31/F32/F33/F34/F36
Odpovědět
Zpráva
Autor
matiz
Kontaktovat uživatele:

#1 Příspěvek od matiz »

Panove, potreboval bych pomoct pokud nekdo uz delal. Jak jsou odklapeci dvirka pro popelnik, tak nahore jsou prekryte stribrnym nebo drevenym nebo hlinikovym dekorem. Potreboval bych to sundat a prehodit. Nedari se mi to jemne rozebrat, a jelikoz fakt nevim, radsi se zkusim poradit. Duvod je jiny odstin. Cely popelnik prehodit nemuzu, protoze jsou lidi chytri kteri umi odpojit konektor a CURACI, viz foto... Omlouvam se za ten vyraz, ale jiny adekvatni mne nenapada, kdyz konektor je o 10cm vedle a bez jakehokoliv nasili rozebiratelny... Toto moje hlava nedokaze pochopit.
Přílohy
hovada.jpg
hovada.jpg (182.2 KiB) Zobrazeno 1353 x
D_o_S

#2 Příspěvek od D_o_S »

Ahoj,

tak sundat dekor z popelniku je vseobecne problem, "packy" (ne páčky) co jsou na nem jsou dost krehke. Nedoporucoval bych to, je velke riziko, ze neco zlomis, ja to prendaval, je tam 5 pacek ktery drzi dekor k vicku, ja zlomil jednu...

Co bych Ti doporucil je royebrat cely dvirka a prehodit je, to snad Tvuj problem resi, ne? Melo by byt jasne, co a jak, uz od pohledu...
matiz
Kontaktovat uživatele:

#3 Příspěvek od matiz »

diky, myslel jsem ze cele dvirka budou vetsi problem. Ja jsem tak nasrany kvuli toho debila co to ustrih...
Marek-WAR

#4 Příspěvek od Marek-WAR »

Ustrihl bych ten konektor a napajel, zaizoloval smrstivaci buzirku a byla by to otazka 10 minut. Konektor bude stejne schovany a divat se na to nebudes. Pokud uz to tak prasacky nekdo zacal tak bych tymhle stylem to vyresil. Je to klasicka nejednoduchsi oprava.
matiz
Kontaktovat uživatele:

#5 Příspěvek od matiz »

no, mne by to mrzelo... Nemam to rad, radsi rozeberu ten popelnik kdyz ho mam zdravy nebo necham o fous tmavsi vicko popelniku...
Marek-WAR

#6 Příspěvek od Marek-WAR »

Nech tmavsi viclo to bude ono : -)
libor1988E36

#7 Příspěvek od libor1988E36 »

Aho,j originál přišlušenství se dá koupit protikus konektoru + popř piny k tomu co máš a může se to znovu dát origo do kupy, aby se konektor dál odpojit zapojit tzv. pokud máš i druhý kus který je přichycen v tunelu.Ale to už je na tobě dá se to jinak rozebrat nejlepší nějakým plastovým klínem vrazit mezí dvířka a dekor ,a opatrně páčit.čus měj se
Odpovědět