mám problém s nastavením síly voukání ventilátoru na dikiklimě...
Jde jen zesílit až na max, ale už nejde ubrat.... stupně jdou nastavovat bezproblému nahoru i dolů, ale indikace je na max a nejde snížit...
Ježka jsem měnil cca před půl rokem a vše bylo ok do doby, než se mi odpálil ventilátor topení... šla nastavovat indikace foukání, ale ventilátor se netočil, jezdil jsem s tím cca 2 měsíce, pak jsem ten ventilátor vyměnil, teď už se krásně točí, ale bohužel nejde nastavit síla toho foukání... je možné, že se tím špatným ventilátorem vyskratoval ježek?? nebo je to špatný panel digi klimy?
Prozkoumejte výhody členství v klubu a rozšiřte naše řady 
E36 digiklima
Dneska jsem jel autem trasu asi 3km a klima normál fungovala, jak indikace, tak i teplota, zaparkoval jsem, vypnul motor, zamkl a po 3 hodinách jel zpět domů a už klima opět nefungovala... zase šla nastavit jen teplota ale indikace foukání ani výhřev zadniho okna ani tlačitko AUTO nefungovalo...
pak jsem stál chvíli před barákem a na poněkolikáté otočeni klíčkem zase klima fungovala... nechápu.... možná někde fakt jenom špatnej kontakt
pak jsem stál chvíli před barákem a na poněkolikáté otočeni klíčkem zase klima fungovala... nechápu.... možná někde fakt jenom špatnej kontakt
Tento kondík když blbne, tak si panel dělá co chce, fouká nefouká atd....Lucifer píše:Počkej co tam odchází za maličkost na panelu ? vím o kondenzátoru na osvětlení displeje ale že by další součástka na data do ježka ?
http://www.bmwklub.cz/modules.php?name= ... 29&start=0