Prozkoumejte výhody členství v klubu a rozšiřte naše řady 😉

E36 digiklima

Vše o E21, E30, E36, E46, E90/E91/E92/E93, F30/F31/F32/F33/F34/F36
Odpovědět
Zpráva
Autor
EdyBoyS

#1 Příspěvek od EdyBoyS »

mám problém s nastavením síly voukání ventilátoru na dikiklimě...
Jde jen zesílit až na max, ale už nejde ubrat.... stupně jdou nastavovat bezproblému nahoru i dolů, ale indikace je na max a nejde snížit...

Ježka jsem měnil cca před půl rokem a vše bylo ok do doby, než se mi odpálil ventilátor topení... šla nastavovat indikace foukání, ale ventilátor se netočil, jezdil jsem s tím cca 2 měsíce, pak jsem ten ventilátor vyměnil, teď už se krásně točí, ale bohužel nejde nastavit síla toho foukání... je možné, že se tím špatným ventilátorem vyskratoval ježek?? nebo je to špatný panel digi klimy?
Lucifer
Klubové ID: 3086

#2 Příspěvek od Lucifer »

Možná opálený kontakty na ježkovi nebo ježek sám o sobě zkusil bych si od někoho půjčit. Podle toho za jakýho ježka si to měnil.

Panel by to taky možná mohl být
paca

#3 Příspěvek od paca »

podle mě to je panel, otázka cca 3,- kaček + šikovný elektrikář :wink:
Lucifer
Klubové ID: 3086

#4 Příspěvek od Lucifer »

Počkej co tam odchází za maličkost na panelu ? vím o kondenzátoru na osvětlení displeje ale že by další součástka na data do ježka ? 8O
EdyBoyS

#5 Příspěvek od EdyBoyS »

Dneska jsem jel autem trasu asi 3km a klima normál fungovala, jak indikace, tak i teplota, zaparkoval jsem, vypnul motor, zamkl a po 3 hodinách jel zpět domů a už klima opět nefungovala... zase šla nastavit jen teplota ale indikace foukání ani výhřev zadniho okna ani tlačitko AUTO nefungovalo...
pak jsem stál chvíli před barákem a na poněkolikáté otočeni klíčkem zase klima fungovala... nechápu.... možná někde fakt jenom špatnej kontakt
paca

#6 Příspěvek od paca »

Lucifer píše:Počkej co tam odchází za maličkost na panelu ? vím o kondenzátoru na osvětlení displeje ale že by další součástka na data do ježka ? 8O
Tento kondík když blbne, tak si panel dělá co chce, fouká nefouká atd....

http://www.bmwklub.cz/modules.php?name= ... 29&start=0
Odpovědět