Prozkoumejte výhody členství v klubu a rozšiřte naše řady 
AE CCFL vnitřní kroužek nesvítí
Dulezity je ty invertory (trafa) umistit nekam kde neni takovy horko. Rozhodne ne do svetla nebo nekam odkud jde nejvic hyc. Ale treba to podlepit pod svetlo nekam smerem k blatniku nebo tak neco. Pak je dulezity ty spoje konektory trochu zaizolovat treba paskou aby se tam nedostavala moc voda. A posledni vec je mit kvalitni trafa, a ne nejaky plastovy sracky, jinak to clovek fkt muze menit skoro kazdejch 14 dni a v zime snad tejdne
. Me odesli ty obyc trafa behem 10 dnu obe a to bylo v lete. Tak jsem o tom cetl topicy na bimmerpost a snazil se to vyresit.
Rozhodne nejlepsi invertory ktery jsou k sehnani vubec jsou asi tady http://www.elwirepros.com/halo-inverter.html
Asi bych rekl ze kazdej kdo chce mit ccfl AE by mel nejdriv mit ty kvalitni traficka jinak je to fkt na zblazneni ( bud to sviti malo, nb jen z pulky, nb to blika a nb to nesviti vubec-proste k po***ni). Ja jsem pak poridil tohle z usa a od ty doby ok, sviti krasne(musim zaklepat). Myslim si ale ze je lepsi jit do led AE, ktery jsou sice drazsi a ne do kazdyho svetla jdou ale pry s nima neni problem.

Rozhodne nejlepsi invertory ktery jsou k sehnani vubec jsou asi tady http://www.elwirepros.com/halo-inverter.html
Asi bych rekl ze kazdej kdo chce mit ccfl AE by mel nejdriv mit ty kvalitni traficka jinak je to fkt na zblazneni ( bud to sviti malo, nb jen z pulky, nb to blika a nb to nesviti vubec-proste k po***ni). Ja jsem pak poridil tohle z usa a od ty doby ok, sviti krasne(musim zaklepat). Myslim si ale ze je lepsi jit do led AE, ktery jsou sice drazsi a ne do kazdyho svetla jdou ale pry s nima neni problem.
kdybych měl facebook dal bych ti like,nebo jak to jeLukas92 píše:já mám sice led a trafa z kovovýho obalu a mám je normál přímo ve světlech pod krytem u dálek kde teplo není pokud nejedeš dlouho s dálkovýma a bezproblému......jen sem navrtal do krytu světel asi 8mm dírku na protažení drátu k inventorum takže voda se tam nedostane