Prozkoumejte výhody členství v klubu a rozšiřte naše řady 😉

AE CCFL vnitřní kroužek nesvítí

Vše o E21, E30, E36, E46, E90/E91/E92/E93, F30/F31/F32/F33/F34/F36
Odpovědět
Zpráva
Autor
radokrno

#1 Příspěvek od radokrno »

Dobrý den,poprosil bych o nějakou radu co zkusit ,co pořídit,kde hledat,přestaloto svítit po umytí vozu,a na kontaktech tedy konektorech jsem viděl kapky vody,ale nenapadlo mne zkusit rozsvítit.chyba
radokrno

#2 Příspěvek od radokrno »

nesvítí levý vnitřní kroužek...jinak vše ostatní jo,,kde zkusit hledat nebo rovnou rozdělat a dokoupit nový kroužek??prosím nevim kde se odpíchnout a nemám s tim žádnou zkušenost.
Beaver

#3 Příspěvek od Beaver »

CCFL výbojky mají vždycky někde na drátech malou krabičku jako měnič napětí (lidově trafo). Většinou odejde právě to (častý důvod "smrti" kopírek, skenerů a podsvícení notebooku).
onlybimmers

#4 Příspěvek od onlybimmers »

..
radokrno

#5 Příspěvek od radokrno »

vyřešíno,nesvítil pouze jeden ,důvod byl voda v konektorech,,ale nebyla způsobena mitím vozu nýbrž jízdou v dešti,tak se tam ta voda dostala.dáky všem za odpovědi...invertor je pro oba kruhy na jednom světle..
radokrno

#6 Příspěvek od radokrno »

lépe jsem konektorový spoje zaizoloval,,použil jsem spešl krabičky.
raff007

#7 Příspěvek od raff007 »

Dulezity je ty invertory (trafa) umistit nekam kde neni takovy horko. Rozhodne ne do svetla nebo nekam odkud jde nejvic hyc. Ale treba to podlepit pod svetlo nekam smerem k blatniku nebo tak neco. Pak je dulezity ty spoje konektory trochu zaizolovat treba paskou aby se tam nedostavala moc voda. A posledni vec je mit kvalitni trafa, a ne nejaky plastovy sracky, jinak to clovek fkt muze menit skoro kazdejch 14 dni a v zime snad tejdne :D. Me odesli ty obyc trafa behem 10 dnu obe a to bylo v lete. Tak jsem o tom cetl topicy na bimmerpost a snazil se to vyresit.
Rozhodne nejlepsi invertory ktery jsou k sehnani vubec jsou asi tady http://www.elwirepros.com/halo-inverter.html
Asi bych rekl ze kazdej kdo chce mit ccfl AE by mel nejdriv mit ty kvalitni traficka jinak je to fkt na zblazneni ( bud to sviti malo, nb jen z pulky, nb to blika a nb to nesviti vubec-proste k po***ni). Ja jsem pak poridil tohle z usa a od ty doby ok, sviti krasne(musim zaklepat). Myslim si ale ze je lepsi jit do led AE, ktery jsou sice drazsi a ne do kazdyho svetla jdou ale pry s nima neni problem.
Lukas92

#8 Příspěvek od Lukas92 »

já mám sice led a trafa z kovovýho obalu a mám je normál přímo ve světlech pod krytem u dálek kde teplo není pokud nejedeš dlouho s dálkovýma a bezproblému......jen sem navrtal do krytu světel asi 8mm dírku na protažení drátu k inventorum takže voda se tam nedostane
radokrno

#9 Příspěvek od radokrno »

Lukas92 píše:já mám sice led a trafa z kovovýho obalu a mám je normál přímo ve světlech pod krytem u dálek kde teplo není pokud nejedeš dlouho s dálkovýma a bezproblému......jen sem navrtal do krytu světel asi 8mm dírku na protažení drátu k inventorum takže voda se tam nedostane
kdybych měl facebook dal bych ti like,nebo jak to je :D
Odpovědět