AE CCFL vnitřní kroužek nesvítí
-
radokrno
-
radokrno
-
Beaver
-
radokrno
-
radokrno
-
raff007
Dulezity je ty invertory (trafa) umistit nekam kde neni takovy horko. Rozhodne ne do svetla nebo nekam odkud jde nejvic hyc. Ale treba to podlepit pod svetlo nekam smerem k blatniku nebo tak neco. Pak je dulezity ty spoje konektory trochu zaizolovat treba paskou aby se tam nedostavala moc voda. A posledni vec je mit kvalitni trafa, a ne nejaky plastovy sracky, jinak to clovek fkt muze menit skoro kazdejch 14 dni a v zime snad tejdne
. Me odesli ty obyc trafa behem 10 dnu obe a to bylo v lete. Tak jsem o tom cetl topicy na bimmerpost a snazil se to vyresit.
Rozhodne nejlepsi invertory ktery jsou k sehnani vubec jsou asi tady http://www.elwirepros.com/halo-inverter.html
Asi bych rekl ze kazdej kdo chce mit ccfl AE by mel nejdriv mit ty kvalitni traficka jinak je to fkt na zblazneni ( bud to sviti malo, nb jen z pulky, nb to blika a nb to nesviti vubec-proste k po***ni). Ja jsem pak poridil tohle z usa a od ty doby ok, sviti krasne(musim zaklepat). Myslim si ale ze je lepsi jit do led AE, ktery jsou sice drazsi a ne do kazdyho svetla jdou ale pry s nima neni problem.
Rozhodne nejlepsi invertory ktery jsou k sehnani vubec jsou asi tady http://www.elwirepros.com/halo-inverter.html
Asi bych rekl ze kazdej kdo chce mit ccfl AE by mel nejdriv mit ty kvalitni traficka jinak je to fkt na zblazneni ( bud to sviti malo, nb jen z pulky, nb to blika a nb to nesviti vubec-proste k po***ni). Ja jsem pak poridil tohle z usa a od ty doby ok, sviti krasne(musim zaklepat). Myslim si ale ze je lepsi jit do led AE, ktery jsou sice drazsi a ne do kazdyho svetla jdou ale pry s nima neni problem.
-
Lukas92
-
radokrno
kdybych měl facebook dal bych ti like,nebo jak to jeLukas92 píše:já mám sice led a trafa z kovovýho obalu a mám je normál přímo ve světlech pod krytem u dálek kde teplo není pokud nejedeš dlouho s dálkovýma a bezproblému......jen sem navrtal do krytu světel asi 8mm dírku na protažení drátu k inventorum takže voda se tam nedostane