Zdravim,mam takovy dotaz,jdou zamenit nedelene zadni sedadla v E36 sedan za delene? Drzaky bych navaril,ale mam vzadu pevnou stenu a sedadla nejdou dovrit protoze jsou vzadu jinak vypoukla,jde treba ten zadek oddelat? Diky
Určitě jde o sedan, ostatní verze měly sklopné sedačky ve standardu. Auto se sklopkama mělo jinou příčku, úpravu nedoporučuju, taky bys mohl skončit s kastlí do vrtule nebo minimálně ruplým zadním sklem... Ta příčka tam není pro srandu.
jj jde o sedan,mam pevne zadky se ski vakem a chci tam dat sklopne,prave ze tu pricku jsem rozhodne vyrezavat nechtel jelikoz jsem videl sedana se sklopnyma a ma jinak vystuzene pricky pod platem a okolo,uvazoval jsem o uprave tech sedadel zezadu,jinak je to ze sedanu do sedanu,to vim ze jsou jine ostatni akorat jsem si rikal ze z toura do sedanu by mohly jit
nejdou ani z toura do sedanu (nesedí vůbec opěrná část, prdel má jiné rohy u dveří a taky jiní sklon roviny)...příčky jsem si nikdy nevšiml. Máte na mysli kovovou překážku pod platíčkem reproduktorů?
Plech za sedačkama. U nesklopných je plný s nabodovaným zakrytím skivaku. Ten jde dodělat a zakrytí sundat. Ale sklopné sedačky zaměnit za nesklopné nejdou, protože je za nesklopnými právě ten plech.
Fx píše:Plech za sedačkama. U nesklopných je plný s nabodovaným zakrytím skivaku. Ten jde dodělat a zakrytí sundat. Ale sklopné sedačky zaměnit za nesklopné nejdou, protože je za nesklopnými právě ten plech.
presne tak,proste nejdou,jedine jak rikam jeste vyzkousim zadek tech sedadel upravit,demontovat zadni plechovou cast a mrknout jak to bude vypadat,jinak co se tyce vyztuzeni,tak je uplne jine v pevnych a delelnych verzich,ten plech pod platem na kterem jsou reproduktory je v urcitych mistech dvojity a na bocich okolo te "diry" ktera neni zakryta plechem je vyztuzeni,proste je ten zadek fakt dost zesileny jelikoz tam neni plna stena