Prozkoumejte výhody členství v klubu a rozšiřte naše řady 😉

Vymena sedadel z nedelenych na delelne

Vše o E21, E30, E36, E46, E90/E91/E92/E93, F30/F31/F32/F33/F34/F36
Odpovědět
Zpráva
Autor
motokarista
Klubové ID: 2441

#1 Příspěvek od motokarista »

Zdravim,mam takovy dotaz,jdou zamenit nedelene zadni sedadla v E36 sedan za delene? Drzaky bych navaril,ale mam vzadu pevnou stenu a sedadla nejdou dovrit protoze jsou vzadu jinak vypoukla,jde treba ten zadek oddelat? Diky
Jamall
Klubové ID: 2933

#2 Příspěvek od Jamall »

jde to, ale musí to být kupé do kupé, sedan do sedanu, tour do touru, kompakt do kompktu, kabrio do kabria...protože i podsedáky jsou jiné

Plech normálně vyřízneš...např. na sky vak je ten plech uprostřed předřezaní
Fx Člen Klubu
Člen Klubu
Klubové ID: 1705
Kontaktovat uživatele:

#3 Příspěvek od Fx Člen Klubu »

Určitě jde o sedan, ostatní verze měly sklopné sedačky ve standardu. Auto se sklopkama mělo jinou příčku, úpravu nedoporučuju, taky bys mohl skončit s kastlí do vrtule nebo minimálně ruplým zadním sklem... Ta příčka tam není pro srandu.
motokarista

#4 Příspěvek od motokarista »

jj jde o sedan,mam pevne zadky se ski vakem a chci tam dat sklopne,prave ze tu pricku jsem rozhodne vyrezavat nechtel jelikoz jsem videl sedana se sklopnyma a ma jinak vystuzene pricky pod platem a okolo,uvazoval jsem o uprave tech sedadel zezadu,jinak je to ze sedanu do sedanu,to vim ze jsou jine ostatni akorat jsem si rikal ze z toura do sedanu by mohly jit
Jamall
Klubové ID: 2933

#5 Příspěvek od Jamall »

nejdou ani z toura do sedanu (nesedí vůbec opěrná část, prdel má jiné rohy u dveří a taky jiní sklon roviny)...příčky jsem si nikdy nevšiml. Máte na mysli kovovou překážku pod platíčkem reproduktorů?
Fx Člen Klubu
Člen Klubu
Klubové ID: 1705
Kontaktovat uživatele:

#6 Příspěvek od Fx Člen Klubu »

Plech za sedačkama. U nesklopných je plný s nabodovaným zakrytím skivaku. Ten jde dodělat a zakrytí sundat. Ale sklopné sedačky zaměnit za nesklopné nejdou, protože je za nesklopnými právě ten plech.
Lucifer
Klubové ID: 3086

#7 Příspěvek od Lucifer »

Takže z toura ani potahy nejdou použít na sedanový ?
motokarista

#8 Příspěvek od motokarista »

Fx píše:Plech za sedačkama. U nesklopných je plný s nabodovaným zakrytím skivaku. Ten jde dodělat a zakrytí sundat. Ale sklopné sedačky zaměnit za nesklopné nejdou, protože je za nesklopnými právě ten plech.
presne tak,proste nejdou,jedine jak rikam jeste vyzkousim zadek tech sedadel upravit,demontovat zadni plechovou cast a mrknout jak to bude vypadat,jinak co se tyce vyztuzeni,tak je uplne jine v pevnych a delelnych verzich,ten plech pod platem na kterem jsou reproduktory je v urcitych mistech dvojity a na bocich okolo te "diry" ktera neni zakryta plechem je vyztuzeni,proste je ten zadek fakt dost zesileny jelikoz tam neni plna stena
Totic Člen Klubu
Člen Klubu
Klubové ID: 3742

#9 Příspěvek od Totic Člen Klubu »

No a co tě k tomu vlastně vede ? Skivak sedačky maj fajnú "lakťovů opěrku"..
motokarista

#10 Příspěvek od motokarista »

Totic píše:No a co tě k tomu vlastně vede ? Skivak sedačky maj fajnú "lakťovů opěrku"..
mam krasne polokozene vyhrivane sportsitze a maji delene zadni sedadla a nechce se mi je prodavat,radeji bych to nejak vyresil
Odpovědět