prosim vas poradte když zapnu kliček čerpaadlo nebeži a když čerapadlo napichnu na baterku a nastartuju tak beži i kdiš připichnu spatky konektor z auta ale de vitočit jen do 4 000 vic ne a dusis e pořad a kdyš to hccipnu nenatočim musim znovu přez baterku a relatko jsem zkoušel menit a taky proste pořad
bude nekde problem po ceste, zkus vytahnout relatko a dratem na tvrdo propojit dratem..
a btw ze pojitka nevypada ze je rupla neznamena ze je ok.. zkus ji vymenit
na čerpadle nemam nic mrtvo ale je divni že takhle je mrtvo a kdiš čerpadlo nabudim přez baterkua pak napojim konektor kdiz motor beži tak huči čerpadlo chcipnua a chci zapnout a nic zase a kamoš mi řikal že se stalo jednomu klukovi u 406 že mu odešla spinačka že normalne startoval všehcno kontrolki ale nešlo mu čerpadlo tak newvim opravdu si stim nevim rady
cerpadlo je spajane v knektore pri nohach za odkladacou ploskou na nohu vedla spojky...je to taky celkom fajn hruby myslim ze zeleno fialovy kablik skus pozriet ci nieje nejak povoleny ten konektor alebo tak...alebo hladaj na aute nejaky tajny vypinac od predchadzajuceho majitela
Nazdar já měl úplně to samé na E36 320 a normálně jsem měl utavené dráty pod skříňkou od pojistek . Jen mi ten kablík co vede k relátku odstřihli a znova mi to přiletovali. Doteď to drží.Ale asi 1000km potom mi odešla ůplně palivová pumpa (bylo to znamení:-D) . Koupil jsem novou a není s tím žádný problém.