Ahoj, mám takový delikátní problém. Na jednu stranu otočím volantem o víc otoček než na druhou stranu. Můj poloměr otáčení na jednu stranu je strašný a musím si začátečnicky popojíždět třeba při parkování. Řešil už tohle někdo? Jinak mám E36 328i Touring. Díky za rady.
Jo, řešil jsem to taky. Nemáš hřeben na středu. Prej je někde na tý hřídelce nějaká značka, co se má nastavit proti nějakýmu nálitku na pouzdru toho řízení, ale nenašel jsem to. Takže spočítat otáčky z jednoho rejdu do druhýho, přendat volant a seřídit geo. brnkačka
Každopádně dost možná tě čeká nemilý překvapení, ten můj zmrdeček to přendal proto, aby nebylo poznat že je hřeben na středu vylítanej a je tam vůle jako svině.
Též se navezu do tohoto tématu. Já mám problém s tim, že cítím při stání a lehkém točení volantem ranky ve volantu. Včera jsme zjistili, že je nejspíš problém v hřídelce co vede od hřebenu řízení. Moje otázka je, jestli ta hřídelka má mít nějakou vůli, nebo jestli má být na fest a jen se točit v ložiskách.Nebo kde jinde na cestě k volantu by mohl být problém?