Zdravím, nedávno se mi na mé e36 320i objevil problém, který ovšem není stálý,ale jednou za čas se objeví. Při plynulé jízdě se motor z ničeho nic přestane jít za plynem, padají otáčky a dusí se. Po přeřazení na nižší rychlostní stupeň vše pokračuje. Po zastavení volnoběh drží. Na plynový pedál nereaguje,ale na klapku v motoru ano. Dokonce se mi také stalo, že motor chcípl uplně a nešel nastartovat. Točil se, ale nenaskočil. Mám pocit, že chvíli i střílel do výfuku. Po pár minutách naběhl a jel opět jak má. Neví někdo co s tím? Napadlo mě palivové čerpadlo nebo lambda. Díky za pomoc!
Dodávám, že problém se projevuje obvykle při provozní teplotě, nikoliv za studena.
Prozkoumejte výhody členství v klubu a rozšiřte naše řady 
Při plynulé jízdě se dusí a chcípá 320i m50
-
-
diagnostikou jsem to projel(takovou tou domácí), vypsala lambdu a váhu vzduchu. Jenže váhu vzduchu jsem zkoušel odpojovat po tom co mi tohle udělalo poprvé, takže předpokládám, že v paměti ta chyba zůstala. Po té jsem paměť vymazal, nastartoval a projel znovu. A problém s lambdou zmizel...stan83 píše:Muze to byt cokoliv treba cidlo teploty,vaha vzduchu,lambda,cidlo klikovky asi bych zajel na diagnostiku.
-