Dnešní den začal celkem v pohodě, jedu si z práce mírných 110 a užívám si krásné počasí.
Ale najednou během sekudny se rozsvítila ikona pro vypnuté asc a do toho vlevo eml.
Motor přestal táhnout a po zastavení se sám vypl. Poměrně jsem spanikařil, znovu jsem nastartoval a celkem v pohodě dolej domu jen mne vyděsila ručička spotřeby paliva která se téměř nehla z 16+L.
A také jak sem otáčky vytlačil víc jak na 3000 tak už to skoro netáhli a nebo se cukalo.
Když vystoupím ven a zamknu a zas vlezu dovnitř tak se chyba neoběví a sem schopen cca minutu s tím autem dělat cokoli smyky, točení do 6000 bez problémů ale asi po minutě někdy dříve to zase naskočí a sitace je stejná.
Auto jsem dal ke svému kámošovi zatím který se mi stará o auta. Ale zatím co říká tak to jsou samé katastrofické scénáře že to bude dražší jak auto samotné atd atd.
Co jsi budem povídat on je proti BMW trochu zaujatý a říká to skoro pořád ale tohle mne opravdu celkem děsí takvouhle závadu jsem ještě na žádném autě nezažil...
Nevíte co s tím může být? Jsem obědnán v pondělí na dia, zatím mě do práce musí vést předokol