Prozkoumejte výhody členství v klubu a rozšiřte naše řady 😉

angel eyes (rychla rada) neni klasicky problem!!!

Vše o E21, E30, E36, E46, E90/E91/E92/E93, F30/F31/F32/F33/F34/F36
Odpovědět
Zpráva
Autor
DAVIDBREBRE
Klubové ID: 2857
Kontaktovat uživatele:

#1 Příspěvek od DAVIDBREBRE »

cute BMWaci mam dotaz pomoci hledat sem to tu prolezl je toho tady o tomto segmentu dost nicmene zadna odpoved na mou otazku koupil jsem si ccfl krozky na bmw e 46 problem

chtel jsem aby to fungovalo prizamknuti a odemknuti auta jako je na tomto videu

http://www.youtube.com/watch?v=DD_1KY5Z ... re=related

dotaz zni zda je mozne to takto zapojit v pripade ze mam krouzky tohoto typu

http://www.autoshop24.cz/xenony/eshop/1 ... es-BMW-E46

problem je ten ze kdyz to zapojim na vnitrni osvetleni tak se mi sice rozvisti pri odemknuti a zamknuti nicmene jakmile zavru dvere a zhasne vnitrni osvetleni tak zhasnou i svetla:) bohuzel na ccfl krouzkach neni zadne relatko co by to prepinalo jsou tam pouze dva inventori pro kazde svetlo jeden plus kabelaz a krouzky prosim a nakou radu jestli je mozne to nejak dat dohromady aby to fungovalo tak jak si predstavuju dekuji za rychle odpovedi
DAVIDBREBRE
Kontaktovat uživatele:

#2 Příspěvek od DAVIDBREBRE »

Nikdo nema zadnej navrh na reseni???
paveld
Klubové ID: 1931
Kontaktovat uživatele:

#3 Příspěvek od paveld »

S CCFL kroužkama bych se do toho nepouštěl, myslim že na takovýhle blikání nejsou moc stavěný a brzo by ti odešli invertory. LED kroužky by s tim podle mě problém mít neměli.
DAVIDBREBRE
Kontaktovat uživatele:

#4 Příspěvek od DAVIDBREBRE »

dik za odpo.) spatne sem se vyjadril nechci aby to blikalo jako jemu ale aby kdyz odemknu auto tak aby se rozvistili angely a kdyz zamknu tak aby se zhasly otazka zni kam to zapojit aby to takhle fungovalo na vnitrni osvetleni nemuzu viz vysi prispevek myslel jsem ze by to slo natvrdo dat nekam kde jde prouda skoro stale jako kdyz odemknu tak jestli je treba v mot.casti neco kde ten proud jde a jamkile zamknu tak tak se to zarizeni jedno jakekoliv vypne nevim jestli mi rozumis je to dost komplikovany
mequi

#5 Příspěvek od mequi »

A co zapalovač? Je tam šťáva pořád. Jen nevím, jestli se po zamčení auta proud přeruší.
Lucifer
Klubové ID: 3086

#6 Příspěvek od Lucifer »

Já bych to asi řešil trochu jinak ale byl by to trošku větší zásah :) natáhnul bych si + rovnou z baterky a před ty AE zapojil relátko. To relé zapojit tak aby když ty odemkneš tak ono se objeví napětí na jednotce odemykání tak to spojit k tomu aby se seplo zároveň i to relátko.

On by to v celku neměl bejt vůbec problém jen by stačilo zvolit jednodušší zapojení aby ti to relé drželo zapnutý furt :)

Jinak to myslíš teda tak aby AE svítili natrvdo pořád jak bude odemčený auto ? Pokud ne dal bych ještě spínač někam aby sis to mohl vypínat :)
DAVIDBREBRE
Kontaktovat uživatele:

#7 Příspěvek od DAVIDBREBRE »

no staci mi aby to svitilo porad pri odemcenym aute a jamklie zamknu aby to zhaslo dneska sem to zapojioval podle nakyho schematu br..... vomrd nejvetsi jen sem natahal kabely skusil to rele avnitrni osvetleni vedle spolujezdce jak je svetlo u nohou vse oka jenze jakmile zhasne osvetleni tak stelne zhasinaj svetla ,dlasi defekt pokud bych v pojistokovnici nasel kabel kterej je od klicku tzn jakmile je na poloze jde tam proud tak tam by se to nechalo napojit problem je jak ten kabel najit je jich tam milion!!!! takze naky navrhy rezime: chci aby krouzky svitili pri odemcenem aute jakmile ho zamknu aby zhasly toto vse . dekuji za hojnost prispevku:)
DAVIDBREBRE
Kontaktovat uživatele:

#8 Příspěvek od DAVIDBREBRE »

Lucifer píše:Já bych to asi řešil trochu jinak ale byl by to trošku větší zásah :) natáhnul bych si + rovnou z baterky a před ty AE zapojil relátko. To relé zapojit tak aby když ty odemkneš tak ono se objeví napětí na jednotce odemykání tak to spojit k tomu aby se seplo zároveň i to relátko.

On by to v celku neměl bejt vůbec problém jen by stačilo zvolit jednodušší zapojení aby ti to relé drželo zapnutý furt :)

Jinak to myslíš teda tak aby AE svítili natrvdo pořád jak bude odemčený auto ? Pokud ne dal bych ještě spínač někam aby sis to mohl vypínat :)
pokud myslis z baterky ze zadu tak nevim proc odtamtud??? kdyz mas vyvod(batery terminal) ve predu v motoru tam jde napeti stale jako z baterky (velkej tlustej cervenej kabel po levy strane kdyz stojis proti haupne
DAVIDBREBRE
Kontaktovat uživatele:

#9 Příspěvek od DAVIDBREBRE »

mequi píše:A co zapalovač? Je tam šťáva pořád. Jen nevím, jestli se po zamčení auta proud přeruší.
myslism ze to je jedna z veci ktry sou pod proudem furt:)
DAVIDBREBRE
Kontaktovat uživatele:

#10 Příspěvek od DAVIDBREBRE »

popripade mi nabidnete nake lehci zapojeni me aktualni zapojeni je krouzkyjsou kabelama (nakym zpusobem) zapojeny na rele tzn od predkukpravymu boku(tam kudy tahnu kabel k vnitrnimu osvetleni) a jak postupovat dale prej je dost oser najit ten kabel v pojistkovnice tak kdyste nekdo mel nakej navrh sup sem snim
Lucifer

#11 Příspěvek od Lucifer »

máš sz tak na to mrkni :wink:
paca

#12 Příspěvek od paca »

Jestli jsem to dobře pochopil, tak ty chceš aby ty kroužky svítily pořád? a zhasly se až když dáš zamknout auto? co to má za smysl, kromě toho že ti to bude vybíjet baterku?
DAVIDBREBRE
Kontaktovat uživatele:

#13 Příspěvek od DAVIDBREBRE »

rad bych kdyby mi nekdo rekl jakej drat je ten 12v od klicku v pojistkovnici ale nikdo to jaksi nerekl

ps:lucifer dik za nacrtek. odpo na to vice mrknu
Lucifer

#14 Příspěvek od Lucifer »

Jo za málo víc mě zatim nějak nenapadlo jak to vyřešit popřípadě by se to dalo vyřešit i jinym způsobem a to mikrospínačem, kterej by reagoval tak, že když se pohne táhlo zámku tak se spínač sepne a dá povel relátku který zapne AE ale to už jsou zbytečnosti a zasahování a vymejšlení bůhvíčeho co se po pár kilometrech uklepe :)
paca

#15 Příspěvek od paca »

DAVIDBREBRE píše:rad bych kdyby mi nekdo rekl jakej drat je ten 12v od klicku v pojistkovnici ale nikdo to jaksi nerekl
tak není špatné si udělat v pojistkovnici spešl pojistku :wink: já si takhle udělal další pojistku, když jsem dodělával výhřev sedadel :wink:
Lucifer

#16 Příspěvek od Lucifer »

Nebo je taky možnost rozebrat pojistkovku a zamykat a odemykat a hledat kde napětí se objeví hned po odemčení a po zamčení napojit na to paralelně relé který ti sepne ty AE a máš vyřešeno :wink:
zsteiner

#17 Příspěvek od zsteiner »

treba tady to maj zajimave udelane. napojene na lampicku u nohou. http://www.youtube.com/watch?v=gwgYvEu7 ... r_embedded
Odpovědět