Čau, dnes sem zjistil, že mi nejde elektrika do šíbru.. chtěl bych se zeptat kam vedou ty dva drátky? Jestli jdou do nějaké krabičky nebo přímo do pojistkové skříně. Tam sem měřil jestli mi tam jde štáva u pojistky č. 1 (ta by měla byt na šíbr) a taky nic .
Za kastlíkem u spolujezdce je rozvodné místo kam je napájení šíbru svedono z pojistkovky, otázka jestli ti jde napájení i na relátko? Jak řídící tak spínané?
Tak to nevím , elektrika nikdy nebyla moje silná stránka.. asi bude lepší to hodit elektrikáři. Táhnout tam šťávu od spínačky je asi pěkná blbost co ?:-)
Zkoušečkou u motorku šíbru, nešel mi totiž ani motorek sehnal sem druhý ten jde, ale ještě tenhle problém vyřešit. Jedno relátko je na motorku a to je dobré.
já teda nevim jestli tam nemám nějakej bastl, nicméně mám vpravo u sloupku volantu vypínač, kterej vyřazuje ovládání šíbru... sice nechápu na co tam je, ale už jsem přišel na to co dělá
fizzer píše:já teda nevim jestli tam nemám nějakej bastl, nicméně mám vpravo u sloupku volantu vypínač, kterej vyřazuje ovládání šíbru... sice nechápu na co tam je, ale už jsem přišel na to co dělá
Máš ho zapojený asi na přímo a tímhle ho vypneš .. to jsem chtěl i já natáhnout nové káblíky, ale byl by zas pořád pod proudem a tlačítko tam žádne nechci