e36 328 zničeho nic.zaparkuju zamknu du spat a rano už nechytne?wtf...?auto točí,ale nechytne?zasranej palivák?blbý relé nebo paliv.pumpa pls. o rady..díky
Bez jakýchkoli příznaků? Zkontrolovat palivo-1-jestli palivová puámpa hučí 2 jestli jdepalivo do lišty ke vstřikům, případně svíčka jestli je mokrá nebo ne pokud to bude ok přesunem se dál můj tip je pumpa
Vím já? Prostě vše šlo jako normálně. Osvětlení, světla, radio. Motor točil, ale prostě nechytnul. Já el nerozumím. Jen mi bylo porazeno jestli mám nebitou baterku, taky sem na to čuměl jak z jara když po hoďce nabíjení auto chytlo normálně.
Brody píše:Baterka? Já to měl podobné s baterkou, točilo, ale nechytlo. Po nabití start na brnk
mohu se zeptat čím to přesně? elektronika neměla štávu nebo jak? celkem mě to zajímá a nejde mi to na rozum
Když při startování poklesne napětí, nemusí si jednotka motoru ověřit jednotku imobilizéru - slabý signál. Potom je povolen pouze startér, ale zapalování a palivo ne.
to může být baterkou jo?ta by měla být snad ok,ale rači jí teda hodim na nabíječku..o imobilizéru nic nevim.normálně strčim klíček a startuju.a jak jako poznam že tam jde palivo,mam odpojit palivovou hadici?vysvětlete mi to jako by před váma stál mongol..
pozn.svíčky mam nový maj najeto tak 800km třeba.díky všem chlapi
jo a při strčení klíčku a otočení do první polohy se vše rozvítí jak má radio hraje prostě nic nenormálního jen to prostě točí točí a nechytne.zkusim teda tu pumpu jestli hučí..
no najdeš si paliv hadičku co vede do lišty a můžeš to zkontrolovat ale celkově nic nezjistíš, lepší je zkontrolovat jestli je palivo v liště a stříkají vstřiky , případně vyšroubovat svíčku a podívat se, jestli je mokrá. A ještě před startem by mělo zahučet a natlačit čerpadlo- vzadu pod sedákem, může tlačit ale taky málo. Takže prvně zkus baterku, pak jestli hučí čerpadlo, pak případně jestli ti tam jde benzín a takhle postupuj