Vítejte na novém fóru BMW Auto klubu České Republiky! Aktualizovali jsme a nyní jsme dostupní i z mobilu.

připojení zesilovače na orig. rádio

Vše o E21, E30, E36, E46, E90/E91/E92/E93, F30/F31/F32/F33/F34/F36
Odpovědět
Zpráva
Autor
MilanoE46

#1 Příspěvek od MilanoE46 »

Zdravim všechny,mám dotaz jestli je možné napojit na orig. rádio u E46 na cd nějakej zesík?? nebo se musí měnit přední panel na jiné rádio?? Díky za odpověď...
CBR1000F
Kontaktovat uživatele:

#2 Příspěvek od CBR1000F »

Zdar. Pokud máš aspoň základní znalosti o elektrice, tak zesík i na origo rádio připojíš, jak nic (např. naroubováním na výstup pro repro, pokud není k dispozici Cinch) a to klasický 4 kanál, nebo jen pro SUB. Jen bacha na pořádné přívody elektriky a dobrým jištěním, abys z báwa neměl táboráček :D
Pokud chceš měnit i rádio a nechceš nějakou OEM šitku, doporučuji zakoupit redukční rámeček pro DINovou klasiku a pak si stačí jen vybrat z nepřeberného množství.
Pokud chceš něco universálního a zainvestuješ, doporučuji nějakou slušnou MP5 konzoli, co už umí naprosto vše, včetně BT, DBTV a NAVI a běží většinou na platformě WINu. Toto jsem si pořídil do obou aut a nemůžu si vynachválit + samo velký 4kanál pro vnitřek a jeden ještě monoblok pro tubu.
Pglock
Kontaktovat uživatele:

#3 Příspěvek od Pglock »

To nataháš jak nic, hlavně neposer potenciály a bude to ok :D a chce to pořádný pojistky :) jinak vše by mělo bejt na zesilovači a reproduktorech označený a někde v návodu popsaný kam co přijde, takže se na tom nedá nic pokazit.
MilanoE46

#4 Příspěvek od MilanoE46 »

:D díky moc..snad nevyhořim..:D
zlatas

#5 Příspěvek od zlatas »

já to přesně takle mám-napojený na zadní repro,dělala mi to profi firma,chtěl jsem origo radio kvůli vzhledu a funguje to perfrktně..jinak kdyby někdo měl zájem,kompletní hudbu prodávám :wink:
Odpovědět