Prozkoumejte výhody členství v klubu a rozšiřte naše řady 
E36 blbnou svetla
-
Mesa
- Klubové ID: 3417
- Kontaktovat uživatele:
Cau hosi mam takovej zvlastni problem. Nekdy(nevim co tomu predachazi,proste nahodne) kdyz rozsvitim svetla,tak se mi misto nich rozsviti blinkry.I na pristrojovce se mi rozsviti indikatory blikani a kdyz v tomhle stavu pustim blinkry,zacnou mi blikat parkovaci svetla. Dela to u prednich svetel a kdyz se tohle stane,zadni se myslim ani nerozsviti.Vzdycky pak nejak zapinam/vypinam svetla,poustim dalkovy,blikam a zase se to nejak prepne do normalu. Nevite v cem by mohl byt problem,nebo neresil nekdo podobny problem? Nekde nejakej studenak? Rikam si,ze ale ve svetlu byt problem nemuze, protoze by to nedelalo i to druhy, tak me napada treba vypinac svetel,nebo packa na blinkry nebo fakt uz nevim. Poradte prosim. Mam E36 coupe 320i 8/92
Myslel jsem,že zřejmě např světlu upadla kostra a bere si jí to společně z blinkru.
Takhle se to pak normálně chová,protože se to kostří přes jiné zařízení a pak třeba při spuštění blinkrů bliká i to zařízení přes nějž se to ukostřuje,protože na kostru to jde přes vlákna do série.
Případně až vystřízlivím,popíšu to srozumitelněji
Takhle se to pak normálně chová,protože se to kostří přes jiné zařízení a pak třeba při spuštění blinkrů bliká i to zařízení přes nějž se to ukostřuje,protože na kostru to jde přes vlákna do série.
Případně až vystřízlivím,popíšu to srozumitelněji
Už asi chápu, co máš namysli, důležité je, aby chápal ten co potřebuje radu. Takže si dovolím to shrnout za tebe. Společná může být kostra něčeho s NAPÁJENÍM něčeho druhého, v tomto případě lampy vs. blinkry. Další možnost je skrat v napájení daných věcí- samozřejmě za spínačem, proto jedním zapne obojí.