Vítejte na novém fóru BMW Auto klubu České Republiky! Aktualizovali jsme a nyní jsme dostupní i z mobilu.
,,Strikani,, vody z podvicka e36 320i
+ urcite nechat otlakovat a srovnat hlavu a pocitat s tim ze je dost pravdepodobny ze bude praskla:( jo a gufera na ventilech, sou za par korun..
a jeste olej + filtr, chladici kapalinu bych dal rac taky novou, tesneni na svody..
me tahle sranda stala cca 15000kc (hlava byla praskla na 3 valci mezi ventilama, druha me stala 5000, ale urcite sla sehnat levnejc:()
a jeste olej + filtr, chladici kapalinu bych dal rac taky novou, tesneni na svody..
me tahle sranda stala cca 15000kc (hlava byla praskla na 3 valci mezi ventilama, druha me stala 5000, ale urcite sla sehnat levnejc:()
-
- Moderátor
- Kontaktovat uživatele:
no palice na dvoulitra za 5000 to nevim teda
(kdyžtak mám na M50 vanos
za míň
) kazdopadne varit na vice mistech se nevyplati .. ale otlakovaní hlavy 1000kč , výměna gufer 1200 , zalezi co dal chces delat ... zabrouseni ventilu a sedel 1800 , srovnani 400kč ... tesneni pod hlavu zalezi kde mas jaky ceny , ja sehnal goetze za 500 + srouby nový
a pak to nastrojit zpet 

E30 328i Coupe M20 M-technic II
E46 M3 SMG - žlučník
E91 335i N54B30 - pracant
E70 3.0d - mamacar
Motorsport Matoušek - BMW ///M Service & Performance
E46 M3 SMG - žlučník
E91 335i N54B30 - pracant

E70 3.0d - mamacar
Motorsport Matoušek - BMW ///M Service & Performance
Jo, to byl mega prestrel za tech 5000, to sem jeste nevedel o techto strankach, po vrakacich levnejc nebyla... nekteri skusily aji 10:( no koupis za to aji cely auto, ale co ty vis v jakym je to stavu... muze to to auto prezit nebo taky udelat 500km a jit do kytek a to by me teda za to riziko nestalo. navic te prace s tim... 

Leveler píše:kooobra píše:Jo mam tam emulzi.
To že tam máš emulzi na víčku je uplně normální tady v tý zimě a pokud jezdíš krátky štreky tak je to jasný..Pokud se ti neztráci voda tak bych to neřešil..
souhlas, jestli tam mas jenom emulzi a voda ti nemizí tak se nic nedeje, v zimě normální.. navic si nedokažu moc představit jak ti může voda tim víčkem stříkat..zkontroluj stav vody a uvidis..
Zdravím
Mám celkem závažný problém. Včera jsem dojel domů slyšel jsem že něco teče byl to chladič. Jenomže nebyl nikde prasklý. Nakonec jsem přišel na to že tlak motoru se dostává do chlazení a vytlačuje vodu. Stačilo na jet par stovek metrů a povolit víčko chladiče a voda začala stříkat vem. Auto mám asi měsíc a najeté kolem tísíce km. Byl jsem u mechanika a tvrdíl mi že to muselo být prasklé delší dobu. Olej nemizí. Napadá vás něco jiného čím by to mohlo být? uvítám jakékoli nápady.
předem dík moc
Auto jsem kupoval od týpka tady na forů a byl u toho i MattyX (snad jsem si nespletl přezdívku jestli jo tak to opravím) a tvrdíl že je motor v pohodě. O nutnosti opravit pár věcí na podvozku jsem věděl to řešit nechci. Celkem mě to mrzí doufal jsem že na foru jsou sami slušní lidi no uvidím co dal. Jestli se potvrdí že je to prasklá hlava tak mi to přijde jako skrytá vada. Vždycky jsem se ke všem choval slušně ale asi s tím končím
.
Mám celkem závažný problém. Včera jsem dojel domů slyšel jsem že něco teče byl to chladič. Jenomže nebyl nikde prasklý. Nakonec jsem přišel na to že tlak motoru se dostává do chlazení a vytlačuje vodu. Stačilo na jet par stovek metrů a povolit víčko chladiče a voda začala stříkat vem. Auto mám asi měsíc a najeté kolem tísíce km. Byl jsem u mechanika a tvrdíl mi že to muselo být prasklé delší dobu. Olej nemizí. Napadá vás něco jiného čím by to mohlo být? uvítám jakékoli nápady.
předem dík moc
Auto jsem kupoval od týpka tady na forů a byl u toho i MattyX (snad jsem si nespletl přezdívku jestli jo tak to opravím) a tvrdíl že je motor v pohodě. O nutnosti opravit pár věcí na podvozku jsem věděl to řešit nechci. Celkem mě to mrzí doufal jsem že na foru jsou sami slušní lidi no uvidím co dal. Jestli se potvrdí že je to prasklá hlava tak mi to přijde jako skrytá vada. Vždycky jsem se ke všem choval slušně ale asi s tím končím

paca píše:To může být špatná vodní pumpa nebo viskospojka. Jde ti teplota nahoru? První zjisti příčinu, než začneš někoho odsuzovat
Dneska jsem byl u mechanika a viskaspojka a vodní pumpa je v pohodě. Zítra to rozdělá celé a koukne jestli je prasklé těsnění hlava nebo celý blok. Vyplátí se kupit použitou hlavu nebo to nechat zavařit? Jestli to stihnu zkusím to nafotit a dát sem fotky.