ahojte...neviete kde ma e36tka 316i compact bez klimy ventil kurenia(topeni)? sedany ich tusim ze mali pred vodicom ale u compacta tam nieje...kde je teda ventil ktorym sa reguluje teplota? lebo auto mi slabo kuri aj ked mam motor zohriaty na pracovnu teplotu...kurit zacne poriadne az v tedy ked prudsie prejdem lavotocivou zakrutou....znie to smiesne ale je to tak nevie niekto co s tym? dik
johnyfly1 píše:ahojte...neviete kde ma e36tka 316i compact bez klimy ventil kurenia(topeni)? sedany ich tusim ze mali pred vodicom ale u compacta tam nieje...kde je teda ventil ktorym sa reguluje teplota? lebo auto mi slabo kuri aj ked mam motor zohriaty na pracovnu teplotu...kurit zacne poriadne az v tedy ked prudsie prejdem lavotocivou zakrutou....znie to smiesne ale je to tak nevie niekto co s tym? dik
zapni topeni na max,vylej komplet vodu
otevri odvzdusnovak-nalej vodu
zavri ventil,viko nadobky
kopni to,projed to..vypni a povol ventil,neco jeste vysici a hotove
nevyriesil, v lete sa to skusat neda ako to topi chcel som rozobrat celu palubovku ze precistim cele kurenie ale vobec toto leto nebol cas uvidim ako to bude v zime ci sa to umudrilo alebo nie..
petelin píše:zapni topeni na max,vylej komplet vodu otevri odvzdusnovak-nalej vodu zavri ventil,viko nadobky kopni to,projed to..vypni a povol ventil,neco jeste vysici a hotove
tak me odvzdusneni nepomohlo ... vody tam mam dost ... kdyz povolim odvzdusnovak, tak z nej voda strika ..... auto mirne hreje, kdyz je pod plynem .... ale jakmile stojim 30sekund na krizovatce, tak zacne foukat studenej vzduch .... Teplotu vody si ale drzi ... (takze termostat to neni) ... poradi mi nekdo, kde najdu ty ventily ... mam taky compacta, ale 323ti
som prisiel na to ze compact bez klimatizacie nema ventil topeni teplota sa reguluje tym ze pusta vzduch cez radiator alebo pomimo....inac si to vysvetlit neviem
koukni jestli se ti nahodou neztraci voda. jinak zkus pri nastartovanym motoru otevrit vicko od expankzy a otevrit odvzdusnovak, bud uvidis jak sla hladina dolu nebo ne, kdyz jo, dolit vodu. nejlepe udelat u studenyho motoru a po doliti cekat az se zahreje a pak klasicky odvzdusnit.
Měl jsem stejny problem. Vymenil jsem termostat nekolikrat ovzdusnoval a nic.. Pak sem rozhodil motor a bylo foukle tesneni pod hlavou.. Ted hlava otlakovana srovnana nove tesneni a topime jak o zivot sotva vyjedu z baraku..
koukni jestli se ti nahodou neztraci voda. jinak zkus pri nastartovanym motoru otevrit vicko od expankzy a otevrit odvzdusnovak, bud uvidis jak sla hladina dolu nebo ne, kdyz jo, dolit vodu. nejlepe udelat u studenyho motoru a po doliti cekat az se zahreje a pak klasicky odvzdusnit.
Tohle uz mam za sebou ...
Monty_BMW píše:Měl jsem stejny problem. Vymenil jsem termostat nekolikrat ovzdusnoval a nic.. Pak sem rozhodil motor a bylo foukle tesneni pod hlavou.. Ted hlava otlakovana srovnana nove tesneni a topime jak o zivot sotva vyjedu z baraku..
hmmm, to by se mi ale ztracela voda, ne??? ... kdyby jako bylo neco s tesnenim ... a to se nedeje ....