Vítejte na novém fóru BMW Auto klubu České Republiky! Aktualizovali jsme a nyní jsme dostupní i z mobilu.
Koupim predradny odpor e36 manualni klima
no tak me v nasem BMW v Ostrave rekli ze to objednavali jen jednou a to asi pred 3 lety takze nejdriv zalohu ... to neni problem a poto mdo 4 tydnu dojde ... a to uz je problemAdam píše:Opravdu ho nemají jí ani u bmw? Já ho tam objednával a šel z německa asi dva dny. Ještě jsem se nesetkal s něčím takovým bežným, že by řekli že nemají

-
- Kontaktovat uživatele:
V BMW OV chtějí běžně zálohu na neběžné díly. Už tam mám člověka co mi to obědná i bez, ale jde o to, že už jsem tam spostu věcí kupoval a vždycky odebral, tak je to věc důvěry .... Jezdit tam se zálohou na každou kravinu je pro mě poněkud neekonomické ...pyxo píše:no tak me v nasem BMW v Ostrave rekli ze to objednavali jen jednou a to asi pred 3 lety takze nejdriv zalohu ... to neni problem a poto mdo 4 tydnu dojde ... a to uz je problemAdam píše:Opravdu ho nemají jí ani u bmw? Já ho tam objednával a šel z německa asi dva dny. Ještě jsem se nesetkal s něčím takovým bežným, že by řekli že nemajíjen jsem si myslel ze po tom co jsem se docetl ze je to celkem dost velka bolest u techto aut tak ze se budou valet snad vsude ejhle a nevaleji
Soteu jsi nezkoušel ? Umí i origo BMW díly někdy i za lepší ceny ...
-
- Kontaktovat uživatele:
4 týdny je hodně, to si BMW Ostrava dává pěkně na čas, leda že by nebyl ani v německu skladem a teprve ho vyráběli tak to bych chápal. Auto kelly ho má za 1200 a skladem není. Novej origo mě stál 1000. Zvaž jestli se ti vyplatí kupovat starej protože už může být taky na konci životnosti po těch letech.
v tom mas pravdu urcite chci koupit novy a ne pouzity jen ted mi trosicku vadi ten cas co musim cekat tak shanim jestli nahodou nekdo nema doma nahradni radeji si taky koupim 2Adam píše:4 týdny je hodně, to si BMW Ostrava dává pěkně na čas, leda že by nebyl ani v německu skladem a teprve ho vyráběli tak to bych chápal. Auto kelly ho má za 1200 a skladem není. Novej origo mě stál 1000. Zvaž jestli se ti vyplatí kupovat starej protože už může být taky na konci životnosti po těch letech.

Jo tak to mě dělalo stejně, teď v té zimě je to pekně na p...
Jestli ti to pomůže tak bych ti ho mohl objednat, kdyby jsi chtěl tak mě pošly VINko a já ti zítra zjistím kdy bych ho mohl mít v Brně a pak bych ti ho poslal poštou a měl by jsi ho do konce příštího týdne. Jen by tě to stálo navíc cca. 80 za poštu pokud nemáš cestu do Brna.
Jestli ti to pomůže tak bych ti ho mohl objednat, kdyby jsi chtěl tak mě pošly VINko a já ti zítra zjistím kdy bych ho mohl mít v Brně a pak bych ti ho poslal poštou a měl by jsi ho do konce příštího týdne. Jen by tě to stálo navíc cca. 80 za poštu pokud nemáš cestu do Brna.
Zkusim jeste zitra tu soteu a pokud by nemeli tak ti urcite napisu diky mocAdam píše:Jo tak to mě dělalo stejně, teď v té zimě je to pekně na p...