Vítejte na novém fóru BMW Auto klubu České Republiky! Aktualizovali jsme a nyní jsme dostupní i z mobilu.

Koupim predradny odpor e36 manualni klima

Vše o E21, E30, E36, E46, E90/E91/E92/E93, F30/F31/F32/F33/F34/F36
Odpovědět
Zpráva
Autor
pyxo

#1 Příspěvek od pyxo »

kde ten predradny odpor sehnat ??? :D obvolal jsem vsechny servisy a prodejce dokonce i primo BMW a zjistil jsem ze nikde nejsou a pokud budou tak na objednavku a nejdrive za 4 tydny .... nelezi nahodou nekomu doma ?? dekuju
Adam

#2 Příspěvek od Adam »

Opravdu ho nemají jí ani u bmw? Já ho tam objednával a šel z německa asi dva dny. Ještě jsem se nesetkal s něčím takovým bežným, že by řekli že nemají :)
pyxo

#3 Příspěvek od pyxo »

Adam píše:Opravdu ho nemají jí ani u bmw? Já ho tam objednával a šel z německa asi dva dny. Ještě jsem se nesetkal s něčím takovým bežným, že by řekli že nemají :)
no tak me v nasem BMW v Ostrave rekli ze to objednavali jen jednou a to asi pred 3 lety takze nejdriv zalohu ... to neni problem a poto mdo 4 tydnu dojde ... a to uz je problem :D jen jsem si myslel ze po tom co jsem se docetl ze je to celkem dost velka bolest u techto aut tak ze se budou valet snad vsude ejhle a nevaleji :D
Fatal Design
Kontaktovat uživatele:

#4 Příspěvek od Fatal Design »

pyxo píše:
Adam píše:Opravdu ho nemají jí ani u bmw? Já ho tam objednával a šel z německa asi dva dny. Ještě jsem se nesetkal s něčím takovým bežným, že by řekli že nemají :)
no tak me v nasem BMW v Ostrave rekli ze to objednavali jen jednou a to asi pred 3 lety takze nejdriv zalohu ... to neni problem a poto mdo 4 tydnu dojde ... a to uz je problem :D jen jsem si myslel ze po tom co jsem se docetl ze je to celkem dost velka bolest u techto aut tak ze se budou valet snad vsude ejhle a nevaleji :D
V BMW OV chtějí běžně zálohu na neběžné díly. Už tam mám člověka co mi to obědná i bez, ale jde o to, že už jsem tam spostu věcí kupoval a vždycky odebral, tak je to věc důvěry .... Jezdit tam se zálohou na každou kravinu je pro mě poněkud neekonomické ...

Soteu jsi nezkoušel ? Umí i origo BMW díly někdy i za lepší ceny ...
pyxo

#5 Příspěvek od pyxo »

Fatal Design píše:
pyxo píše:
Adam píše:
Soteu jsi nezkoušel ? Umí i origo BMW díly někdy i za lepší ceny ...
Vidis jsem vedel ze jsem na neco zapomnel .... diky za tip snad bude konecne stesti :D
Fatal Design
Kontaktovat uživatele:

#6 Příspěvek od Fatal Design »

pyxo píše:
Fatal Design píše:
pyxo píše: Vidis jsem vedel ze jsem na neco zapomnel .... diky za tip snad bude konecne stesti :D
JJ. Mají tam i vrakáček ...
Adam

#7 Příspěvek od Adam »

4 týdny je hodně, to si BMW Ostrava dává pěkně na čas, leda že by nebyl ani v německu skladem a teprve ho vyráběli tak to bych chápal. Auto kelly ho má za 1200 a skladem není. Novej origo mě stál 1000. Zvaž jestli se ti vyplatí kupovat starej protože už může být taky na konci životnosti po těch letech.
pyxo

#8 Příspěvek od pyxo »

Adam píše:4 týdny je hodně, to si BMW Ostrava dává pěkně na čas, leda že by nebyl ani v německu skladem a teprve ho vyráběli tak to bych chápal. Auto kelly ho má za 1200 a skladem není. Novej origo mě stál 1000. Zvaž jestli se ti vyplatí kupovat starej protože už může být taky na konci životnosti po těch letech.
v tom mas pravdu urcite chci koupit novy a ne pouzity jen ted mi trosicku vadi ten cas co musim cekat tak shanim jestli nahodou nekdo nema doma nahradni radeji si taky koupim 2 :D Vis jak ted bud mas topeni vypnuto co neni prijemne a nebo ho musis mit pusteno na 4 a to je takovy hukot a teplo ze stejne za chvili jedes s pootevrenym okynkem :D
Adam

#9 Příspěvek od Adam »

Jo tak to mě dělalo stejně, teď v té zimě je to pekně na p...
Jestli ti to pomůže tak bych ti ho mohl objednat, kdyby jsi chtěl tak mě pošly VINko a já ti zítra zjistím kdy bych ho mohl mít v Brně a pak bych ti ho poslal poštou a měl by jsi ho do konce příštího týdne. Jen by tě to stálo navíc cca. 80 za poštu pokud nemáš cestu do Brna.
pyxo

#10 Příspěvek od pyxo »

Adam píše:Jo tak to mě dělalo stejně, teď v té zimě je to pekně na p...
Jestli ti to pomůže tak bych ti ho mohl objednat, kdyby jsi chtěl tak mě pošly VINko a já ti zítra zjistím kdy bych ho mohl mít v Brně a pak bych ti ho poslal poštou a měl by jsi ho do konce příštího týdne. Jen by tě to stálo navíc cca. 80 za poštu pokud nemáš cestu do Brna.
Zkusim jeste zitra tu soteu a pokud by nemeli tak ti urcite napisu diky moc
Odpovědět