RYCHLÝ UNIK CHLADÍCÍ KAPALINY
-
BMW3316i
Čau, všichni píšu s takovým měnším dotazem - 14 dní jsem majitelem BMW 316i z 96 teprve včera jsem se dostala z prahy směrem na jih čech a 55 km za prahou mi auto exlo. 5 dní před tím bylo v servisu (výměna oleje, filtru, benzinová hadička, stabilátor, ramena, čepy, geometrie kopletní servis včetně vody....) takže tedy jedu z kopce najednou auto přestane zabírat a rozsvítí se kotrolka chlazení. ok benzina 500m, zastavim, odchytla jsem kluka automechanika, celý mi to sjel, dolnil vodu (po pootevření ventilu začalo v motoru bublat syčet a šla z toho pára), takže je vše ok ale auto nejede. Jako startuje ale nenaskočí, nevim co by s tím mohlo být, přemášlím o nějaké uvolněné hadičče (přece není možný takhle rychle ztratit vodu), hlava to bejt nemuže za takovou chvilku se to nezlomí nebo jo...? Dík za odpovědi pánové + za radu protože mi to stojí 50km od prahy takže i nějakej normální servis
-
Paty
- Klubové ID: 3370
-
Kami1
- Klubové ID: 2167
jelikoz na aute asi sama delat nebudes, tak jedina rada je dat to do servisu a zacit diagnostikou.
muzes si vybrat tady: http://www.bmwklub.cz/modules.php?name= ... forum&f=46
nebo ti tu urcite nekdo nekoho poradi
nechci strasit, ale smrdi to peknou havarii motoru .
pocitam ze pri vymene vody to asi spatne odvzdusnili a pri jizde to zaclo varit. pokud si nesledovala teplotu motoru a jela s tim dlouho bez chlazeni, tak se mohli podpalit ventily nebo pisty, rupnout hlava, zadrit pisty...
To by bylo na vymenu motoru (tak do 15tisic s vymenou).
treba to bude nejaka prkotina, ale to ti nikdo takhle pres internet neporadi
muzes si vybrat tady: http://www.bmwklub.cz/modules.php?name= ... forum&f=46
nebo ti tu urcite nekdo nekoho poradi
nechci strasit, ale smrdi to peknou havarii motoru .
pocitam ze pri vymene vody to asi spatne odvzdusnili a pri jizde to zaclo varit. pokud si nesledovala teplotu motoru a jela s tim dlouho bez chlazeni, tak se mohli podpalit ventily nebo pisty, rupnout hlava, zadrit pisty...
To by bylo na vymenu motoru (tak do 15tisic s vymenou).
treba to bude nejaka prkotina, ale to ti nikdo takhle pres internet neporadi
-
BMW3316i