Prozkoumejte výhody členství v jediném oficiálním českém BMW Auto klubu ZDE a rozšiřte naše řady 😉 - info ZDE a jsme také na Facebooku a Instagramu

RYCHLÝ UNIK CHLADÍCÍ KAPALINY

Vše o E21, E30, E36, E46, E90/E91/E92/E93, F30/F31/F32/F33/F34/F36
Zpráva
Autor
BMW3316i

#1 Příspěvek od BMW3316i »

Čau, všichni píšu s takovým měnším dotazem - 14 dní jsem majitelem BMW 316i z 96 teprve včera jsem se dostala z prahy směrem na jih čech a 55 km za prahou mi auto exlo. 5 dní před tím bylo v servisu (výměna oleje, filtru, benzinová hadička, stabilátor, ramena, čepy, geometrie kopletní servis včetně vody....) takže tedy jedu z kopce najednou auto přestane zabírat a rozsvítí se kotrolka chlazení. ok benzina 500m, zastavim, odchytla jsem kluka automechanika, celý mi to sjel, dolnil vodu (po pootevření ventilu začalo v motoru bublat syčet a šla z toho pára), takže je vše ok ale auto nejede. Jako startuje ale nenaskočí, nevim co by s tím mohlo být, přemášlím o nějaké uvolněné hadičče (přece není možný takhle rychle ztratit vodu), hlava to bejt nemuže za takovou chvilku se to nezlomí nebo jo...? Dík za odpovědi pánové + za radu protože mi to stojí 50km od prahy takže i nějakej normální servis
Paty
Klubové ID: 3370

#2 Příspěvek od Paty »

Jako je docela dost příčin,ale když ti je všechny vyjmenuju tak tomu stejnak nebudeš rozumět nebo jo? Spíš bych to dal do servisu at se na to mrknou,všechno tam odskoušijou(mají na to přípravky) a řeknou ti co dal...
Kami1
Klubové ID: 2167

#3 Příspěvek od Kami1 »

jelikoz na aute asi sama delat nebudes, tak jedina rada je dat to do servisu a zacit diagnostikou.
muzes si vybrat tady: http://www.bmwklub.cz/modules.php?name= ... forum&f=46
nebo ti tu urcite nekdo nekoho poradi

nechci strasit, ale smrdi to peknou havarii motoru .
pocitam ze pri vymene vody to asi spatne odvzdusnili a pri jizde to zaclo varit. pokud si nesledovala teplotu motoru a jela s tim dlouho bez chlazeni, tak se mohli podpalit ventily nebo pisty, rupnout hlava, zadrit pisty...
To by bylo na vymenu motoru (tak do 15tisic s vymenou).

treba to bude nejaka prkotina, ale to ti nikdo takhle pres internet neporadi
BMW3316i

#4 Příspěvek od BMW3316i »

tak nevím mám to nechat odvést do autohelpu nebo k pupíkům??