Vítejte na novém fóru BMW Auto klubu České Republiky! Aktualizovali jsme a nyní jsme dostupní i z mobilu.
E46 325i predna naprava - vrzanie
-
- Kontaktovat uživatele:
cello:
vymenil si cele ulozenie ? alebo to slo nejako premazat ?
to so silikonovym olejom som skusal , capy, silentbloky , pruziny spodne ulozenie, horne ulozenie som neskusal ,
akurat som to teraz skusal s kolegom, no zda sa mi ze ten zvuk akoby vychadzal niekde od tlmica
pripadne poznate niekoho schopneho kto by sa mi na to pozrel ???
byvam v Miloviciach nad Labem
vymenil si cele ulozenie ? alebo to slo nejako premazat ?
to so silikonovym olejom som skusal , capy, silentbloky , pruziny spodne ulozenie, horne ulozenie som neskusal ,
akurat som to teraz skusal s kolegom, no zda sa mi ze ten zvuk akoby vychadzal niekde od tlmica
pripadne poznate niekoho schopneho kto by sa mi na to pozrel ???
byvam v Miloviciach nad Labem
ahoj,dela mi to taky,je to bohužel vydřenej kulovej čep na rameni,alespon u me,vymena ramen nutna(jak řikam u me )v zime mi to nedela,za deste taky ne,pri telem počasi to dela,když je vedro a teče asfalt
tak mi to vrže tak že i pani řika ,to ma delat? a ja řikal to delaj jen silenbloky,než jsem nedavno sundal 18-ky a vzal za rameno.(možna na chvilku pomuže injekci propichnout manžetku a vstřiknout olej)napiš kdyžtak jak si dopad a co si zjistil.

honsska:
tak toto co si popisal je presne moj pripad , 100 percent identita
))
nedelu som to mal komplet vsetko rozobrane
je to presne spodny cap na ramene pri naprave ma volu a dost velku
, co som teraz nastudoval je to, ze sa cap vymenit neda a je potrebne komplet rameno
((
mam nabehano cca 80.000km na aute sa este nemenilo v podstate nic,
takze teraz otazka :
mam vymenit len to prave rameno ? alebo mam zainvestovata vymenit uz obe ???
aku firmu doporucite ?? pozeram ze su aj nejake lacnejsie varianty v jednom e-shope KRAFT automotive (germany) 4700kc za obe ramena aj zo zadnymi sientblokami
pripadne kupit s nemecka 8 dielnu sadu aj so stabil. tyckami a axialnymi tahlami s capom od MEYNLE HD za cca 10.000kc
na tom MEYLE HD uz sa daju menit aj capy samostatne
tak toto co si popisal je presne moj pripad , 100 percent identita

nedelu som to mal komplet vsetko rozobrane
je to presne spodny cap na ramene pri naprave ma volu a dost velku
, co som teraz nastudoval je to, ze sa cap vymenit neda a je potrebne komplet rameno

mam nabehano cca 80.000km na aute sa este nemenilo v podstate nic,
takze teraz otazka :
mam vymenit len to prave rameno ? alebo mam zainvestovata vymenit uz obe ???
aku firmu doporucite ?? pozeram ze su aj nejake lacnejsie varianty v jednom e-shope KRAFT automotive (germany) 4700kc za obe ramena aj zo zadnymi sientblokami
pripadne kupit s nemecka 8 dielnu sadu aj so stabil. tyckami a axialnymi tahlami s capom od MEYNLE HD za cca 10.000kc
na tom MEYLE HD uz sa daju menit aj capy samostatne
-
- Kontaktovat uživatele:
až budete objednávat ty díly tak zkuste napsat členovi Addict
vřele ho můžu doporučit jednání a ceny bezkonkurenční
http://www.bmwklub.cz/modules.php?name=Forums&file=viewtopic&t=80319

http://www.bmwklub.cz/modules.php?name=Forums&file=viewtopic&t=80319
- paveld
- Kontaktovat uživatele:
Spajky píše:paveld píše:Taky mi takhle začal vrzat spodní čep v rameni... přitom není uplně KO, je tam asi rok a vůli ještě nemá.
jj, mám to samé, vůle v něm nejsou, ale prasklá prachovka
To je dost možný, přiznám se že jsem na tohle nekoukal, protože mám doma už celý nový ramena, jen ještě nejsou na autě. Jinak je to to vychvalovaný Meyle - ten čep může mít najeto cca 60tisíc, vůli nemá, ale je podstatně měkčí jak novej. Neumim posoudit zda vydtžel málo, nebo už měl nárok...