Prozkoumejte výhody členství v klubu a rozšiřte naše řady 
E46 325i predna naprava - vrzanie
-
- Klubové ID: 2141
- Kontaktovat uživatele:
cello:
vymenil si cele ulozenie ? alebo to slo nejako premazat ?
to so silikonovym olejom som skusal , capy, silentbloky , pruziny spodne ulozenie, horne ulozenie som neskusal ,
akurat som to teraz skusal s kolegom, no zda sa mi ze ten zvuk akoby vychadzal niekde od tlmica
pripadne poznate niekoho schopneho kto by sa mi na to pozrel ???
byvam v Miloviciach nad Labem
vymenil si cele ulozenie ? alebo to slo nejako premazat ?
to so silikonovym olejom som skusal , capy, silentbloky , pruziny spodne ulozenie, horne ulozenie som neskusal ,
akurat som to teraz skusal s kolegom, no zda sa mi ze ten zvuk akoby vychadzal niekde od tlmica
pripadne poznate niekoho schopneho kto by sa mi na to pozrel ???
byvam v Miloviciach nad Labem
ahoj,dela mi to taky,je to bohužel vydřenej kulovej čep na rameni,alespon u me,vymena ramen nutna(jak řikam u me )v zime mi to nedela,za deste taky ne,pri telem počasi to dela,když je vedro a teče asfalt
tak mi to vrže tak že i pani řika ,to ma delat? a ja řikal to delaj jen silenbloky,než jsem nedavno sundal 18-ky a vzal za rameno.(možna na chvilku pomuže injekci propichnout manžetku a vstřiknout olej)napiš kdyžtak jak si dopad a co si zjistil.

honsska:
tak toto co si popisal je presne moj pripad , 100 percent identita
))
nedelu som to mal komplet vsetko rozobrane
je to presne spodny cap na ramene pri naprave ma volu a dost velku
, co som teraz nastudoval je to, ze sa cap vymenit neda a je potrebne komplet rameno
((
mam nabehano cca 80.000km na aute sa este nemenilo v podstate nic,
takze teraz otazka :
mam vymenit len to prave rameno ? alebo mam zainvestovata vymenit uz obe ???
aku firmu doporucite ?? pozeram ze su aj nejake lacnejsie varianty v jednom e-shope KRAFT automotive (germany) 4700kc za obe ramena aj zo zadnymi sientblokami
pripadne kupit s nemecka 8 dielnu sadu aj so stabil. tyckami a axialnymi tahlami s capom od MEYNLE HD za cca 10.000kc
na tom MEYLE HD uz sa daju menit aj capy samostatne
tak toto co si popisal je presne moj pripad , 100 percent identita

nedelu som to mal komplet vsetko rozobrane
je to presne spodny cap na ramene pri naprave ma volu a dost velku
, co som teraz nastudoval je to, ze sa cap vymenit neda a je potrebne komplet rameno

mam nabehano cca 80.000km na aute sa este nemenilo v podstate nic,
takze teraz otazka :
mam vymenit len to prave rameno ? alebo mam zainvestovata vymenit uz obe ???
aku firmu doporucite ?? pozeram ze su aj nejake lacnejsie varianty v jednom e-shope KRAFT automotive (germany) 4700kc za obe ramena aj zo zadnymi sientblokami
pripadne kupit s nemecka 8 dielnu sadu aj so stabil. tyckami a axialnymi tahlami s capom od MEYNLE HD za cca 10.000kc
na tom MEYLE HD uz sa daju menit aj capy samostatne
-
- Klubové ID: 2068
- Kontaktovat uživatele:
až budete objednávat ty díly tak zkuste napsat členovi Addict
vřele ho můžu doporučit jednání a ceny bezkonkurenční
http://www.bmwklub.cz/modules.php?name= ... ic&t=80319

http://www.bmwklub.cz/modules.php?name= ... ic&t=80319
- paveld
- Klubové ID: 1931
- Kontaktovat uživatele:
To je dost možný, přiznám se že jsem na tohle nekoukal, protože mám doma už celý nový ramena, jen ještě nejsou na autě. Jinak je to to vychvalovaný Meyle - ten čep může mít najeto cca 60tisíc, vůli nemá, ale je podstatně měkčí jak novej. Neumim posoudit zda vydtžel málo, nebo už měl nárok...Spajky píše:paveld píše:Taky mi takhle začal vrzat spodní čep v rameni... přitom není uplně KO, je tam asi rok a vůli ještě nemá.
jj, mám to samé, vůle v něm nejsou, ale prasklá prachovka