Czaute,
mám takový problem u mojí M43 1,6i. Občas se mi stavá, není to pokažde, že i za studého tak i za tepleho motoru při přidání plynu se auto škube, když lehce lehtám plyn tak jede plynule ale jakmile sešlapnu trochu víc začne se škubat cca co 300-500ot/min se zaškubne nejvíce to dělá mezi 2000-3500ot pak to jede plynule v 99% případů...
dík za názory, nevím co s tím už
Vítejte na novém fóru BMW Auto klubu České Republiky! Aktualizovali jsme a nyní jsme dostupní i z mobilu.
Neplynulý běh motoru
Zdravím mám takový problém s motorem m42. Nastartuju motor a hned po startu( studený motor) otáčky trošku kolísají mezy 800 a 1100 otáčkamy. Jde cítit nespálený benzín a motor nemá výkon. Po ohřátí přestane držet volnoběh a ostatní problémy přetrvávají neví někdo co to může být? Na diagnostice jsem byl a nepovedlo se načíst řj ale to nebylo origo diag. Může být K.O. ŘJ. ? Zkoušel jsem odpojit váhu, snímač vačky, snímač polohy škrtící klapky i lambdu a nic se nezměnilo? Za každou radu předem děkuji
Na to jsem koukal, ale ničeho jsem si nevšim. Je to ale možný obědnal jsem si těsnění na sání tak uvidím až to půjdu v úterý přetěsnit já už se stím potýkám delší dobu ale teď se to zhoršilo. Za radu děkuji. A ještě dotaz kdyby to bylo řj a já jí chtěl měnit dá se dát jiná z vrakáče? A musí se pak kodovat? Já jen že u novýcha aut například PASSAT b6 už se musí dát nová řj a nakodovat k motoru a ostatním řj.