Vítejte na novém fóru BMW Auto klubu České Republiky! Aktualizovali jsme a nyní jsme dostupní i z mobilu.
vymena vysko vrtule za elektrickou vrtuli
-
- Kontaktovat uživatele:
-
- Kontaktovat uživatele:
-
- Kontaktovat uživatele:
Elektrická vrtule taky bere výkon, ta energie se tam nevyskytne jen tak
Kromě toho, visca chladí plynule - plynule zvyšuje a snižuje chladící účinek podle teploty motoru, zatímco el. vrtule prostě buď běží nebo ne.

Kromě toho, visca chladí plynule - plynule zvyšuje a snižuje chladící účinek podle teploty motoru, zatímco el. vrtule prostě buď běží nebo ne.

Nic z toho, co píšu není pravda. Vymýšlím si, abych byl zajímavější ...
-
- Kontaktovat uživatele:
-
-
- Kontaktovat uživatele:
-
- Kontaktovat uživatele:
O tomhle už sem tu párkrát četl, je potřeba si dát práci a pořádně pohledat ale 100pro tu o tom někdo rok dva zpátky psal.
Ano visca něco ubírá, ale myslím, že jen samotné její odstranění absolutně nemáš šanci poznat, chápal bych to kdyby si auto celkově překopával a šel za výkonem ale u 1.8 postrádám smysl... Visca (pokud je teda funkční
) je podle mě absolutně bezporuchové a elegantní řešení chlazení, když budeš dávat ele z jiného auta tak bastlení se nevyhneš, vyprd bych se na to, ale ej to na tobě 
Ano visca něco ubírá, ale myslím, že jen samotné její odstranění absolutně nemáš šanci poznat, chápal bych to kdyby si auto celkově překopával a šel za výkonem ale u 1.8 postrádám smysl... Visca (pokud je teda funkční

-
- Kontaktovat uživatele:
Jenže el. vrtule ti stejně dochladí jen vodu chladiči, nikoli v motoru. A ani s jedním typem vrtule není moc dobrý vypnout motor hned potom, co dostal nějakej záhul a je třeba víc horkej než normálně.
Asi v BMW vědí, proč to dělají, jak to dělají
Asi v BMW vědí, proč to dělají, jak to dělají

Nic z toho, co píšu není pravda. Vymýšlím si, abych byl zajímavější ...
-
- Kontaktovat uživatele:
Mám 2.8 s klimou čili je tam ještě ele vrtule, která v případě potřeby pomůže s chlazením nebo jak píšeš motor dochladí i když je už vypnutý ale po tom co mám novou pumpu, viscu, chladič tak se mi v životě nepodařilo motor tak zahřát aby se musela ele vrtule sepnout a to i při popojíždění v neskutečném vedru v zácpě s vypnutou klimou...
-
- Kontaktovat uživatele: