Vítejte na novém fóru BMW Auto klubu České Republiky! Aktualizovali jsme a nyní jsme dostupní i z mobilu.

vymena tesneni olejoveho filtru e36 318i

Vše o E21, E30, E36, E46, E90/E91/E92/E93, F30/F31/F32/F33/F34/F36
Odpovědět
Zpráva
Autor
karlssonqs

#1 Příspěvek od karlssonqs »

ahoj, tece mi pomerne dost oleje u filtru,v servisu mi typek rekl ze je to dost prace,sundat remeny a alterantor..plus bych jeste chtel tesneni pod viko a srouby co ho drzi,rekl mi ze to je prace tak na den,a cena 4-5 s matrem..tak by me zajimalo jestli to tak odpovida..plus jeste dalsi vec kterou potrebuju je hadice vzduchu mezi vahou a motorem,ktera podle nej stoji cca 2t..dik za rady
Killca

#2 Příspěvek od Killca »

ta gumova trubka od vahy do sani origo v bmw stoji 600, jinak jsi neuvedl jaky typ motoru jestli m40 nebo m43, je v nich rozdil

jinak to je prace mozna na dyl, ale ta cena se mi nezda, tesneni pod ventil deklem si vymenis sam stoji komplet sada kolem litru a srouby do vika stoji origo kolem 30kc za jeden, tu trubku od vahy si vymenis taky sam a tesneni olejovyho filtru, to nevim, kde ti to tece, ale jestli ti tece kolem vicka, tak tam se dava nove tesneni s kazdym novym filtrem a filtr se u e36 meni kolem 15tisic najetych km
vlevo je matal Obrázek a vpravo Killca Obrázek
karlssonqs

#3 Příspěvek od karlssonqs »

dik za par vecnych rad, tu hadice fakt nestoji tolik..holt nekteri lide v servisech maji ponekud zvlastni pojem o cenach..:) teda moc vesely to vlastne neni,ale tak sme v cechach no..
Odpovědět