Vítejte na novém fóru BMW Auto klubu České Republiky! Aktualizovali jsme a nyní jsme dostupní i z mobilu.
vymena tesneni olejoveho filtru e36 318i
-
ahoj, tece mi pomerne dost oleje u filtru,v servisu mi typek rekl ze je to dost prace,sundat remeny a alterantor..plus bych jeste chtel tesneni pod viko a srouby co ho drzi,rekl mi ze to je prace tak na den,a cena 4-5 s matrem..tak by me zajimalo jestli to tak odpovida..plus jeste dalsi vec kterou potrebuju je hadice vzduchu mezi vahou a motorem,ktera podle nej stoji cca 2t..dik za rady
ta gumova trubka od vahy do sani origo v bmw stoji 600, jinak jsi neuvedl jaky typ motoru jestli m40 nebo m43, je v nich rozdil
jinak to je prace mozna na dyl, ale ta cena se mi nezda, tesneni pod ventil deklem si vymenis sam stoji komplet sada kolem litru a srouby do vika stoji origo kolem 30kc za jeden, tu trubku od vahy si vymenis taky sam a tesneni olejovyho filtru, to nevim, kde ti to tece, ale jestli ti tece kolem vicka, tak tam se dava nove tesneni s kazdym novym filtrem a filtr se u e36 meni kolem 15tisic najetych km
jinak to je prace mozna na dyl, ale ta cena se mi nezda, tesneni pod ventil deklem si vymenis sam stoji komplet sada kolem litru a srouby do vika stoji origo kolem 30kc za jeden, tu trubku od vahy si vymenis taky sam a tesneni olejovyho filtru, to nevim, kde ti to tece, ale jestli ti tece kolem vicka, tak tam se dava nove tesneni s kazdym novym filtrem a filtr se u e36 meni kolem 15tisic najetych km
vlevo je matal
a vpravo Killca 

-